Φρίκη: Βίαζε τα πέντε ανήλικα παιδιά της συντρόφου του

10 Αυγούστου 2023

Φρίκη στην Κέρκυρα, 44χρονος βίαζε τα πέντε ανήλικα παιδιά της συντρόφου του

Μια καταγγελία ήρθε να «ταράξει τα λιμνάζοντα νερά» της Κέρκυρας, η οποία υποβλήθηκε από τη σύντροφο ενός 44χρονου, ο οποίος ασελγούσε στα πέντε παιδιά της ηλικίας από 9 έως 14 ετών.

Δικογραφία σε βάρος ενός 44χρονου για βιασμό και γενετήσιες πράξεις σε βάρος πέντε ανήλικων παιδιών σχημάτισαν οι Αρχές της Κέρκυρας.

Η υπόθεση, η οποία προκαλεί φρίκη, αποκαλύφθηκε έπειτα από την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία την Τετάρτη η σύντροφος του άνδρα, 40 ετών.

Pixabay

Σύμφωνα με πληροφορίες η 40χρονη γυναίκα μετέβη στο Α.Τ Νότιας Κέρκυρας και κατήγγειλε ότι ο σύντροφος της, τους τελευταίους μήνες και σε απροσδιόριστο χρόνο, ξεσπούσε στα άγουρα σώματα των πέντε παιδιών της τα αρρωστημένα του ένστικτα.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς πως ο 44χρονος, τους τελευταίους μήνες, ασέλγησε σε βάρος των παιδιών της. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι 12 ετών, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι 9 ετών και δύο αγοράκια 14 ετών.

Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για «βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]