Ο Μπραντ Πιτ μας αποκαλύπτει τον παραθαλάσσιο παράδεισο του

9 Αυγούστου 2023

Ο Μπραντ Πιτ μας αποκαλύπτει τον παραθαλάσσιο παράδεισο του, είναι το καταφύγιο για τον εαυτό του και τα 6 παιδιά του, κάνοντας ιππασία και απολαμβάνοντας τον χρόνο του στην παραλία.

Bird's eye: Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ Μπραντ Πιτ φανερώνει πλήρως το πάθος του για την αρχιτεκτονική και το τοπίο στην απόδρασή του 15 στρεμμάτων μπροστά στον ωκεανό στη Goleta της Καλιφόρνια, όπου η προσεκτικά φυτεμένη βλάστηση δημιουργεί πολύχρωμα μοτίβα δίπλα στην παραλία

Ο 59χρονος βραβευμένος με Όσκαρ αγόρασε αρχικά το κτήμα μπροστά στον ωκεανό για 4 εκατομμύρια δολάρια το 2000, αν και οι εκτιμήσεις σήμερα λένε ότι η αξία του φτάνει κοντά στα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Το ακίνητο των 15 στρεμμάτων βρίσκεται μπροστά στον ωκεανό, εννέα μίλια δυτικά της Santa Barbara με προσεγμένη φυτεμένη βλάστηση που δημιουργεί πολύχρωμα μοτίβα στο τοπίο.

9 καλύτερα παραλιακά θέρετρα στη Σάντα Μπάρμπαρα

Το σπίτι του αποτελείται από δύο κύριες κατασκευές δίπλα σε ένα πυροσβεστικό λάκκο και αυτό που φαίνεται από τις φωτογραφίες είναι ότι υπάρχουν 16 καρέκλες και ξαπλώστρες απλωμένες τριγύρω .

Κάθισε!  Το σπίτι του παραγωγού που βραβεύτηκε με Emmy αποτελείται από δύο κύριες κατασκευές δίπλα σε ένα πυροσβεστικό λάκκο και αυτό που φαινόταν να είναι 16 επώνυμα καρέκλες και ξαπλώστρες που σκουπίζουν τη γη

Η πιο ανοιχτόχρωμη παράγκα στην παραλία του Μπραντ διαθέτει τέντα και μπαλκόνι και στην ταράτσα διακρίνεται και δορυφορικό πιάτο

Ρουστίκ: Η πιο ανοιχτόχρωμη παράγκα στην παραλία του Μπραντ διαθέτει τέντα και μπαλκόνι στον τελευταίο όροφο καθώς και δορυφορικό πιάτο

Η πιο μεγάλη σκούρα παραλιακή καλύβα του Pitt έχει μεγαλύτερη βεράντα , έχει χώρο για ηλιοθεραπεία και κάτι που φαινόταν σαν ένα σιλό στο πίσω μέρος της.

Λίγο μεγαλύτερο: Η σκούρα παραλιακή καλύβα του Pitt έχει μεγαλύτερο κατάστρωμα, χώρο ηλιοθεραπείας και κάτι που φαινόταν σαν ένα σιλό στο πίσω μέρος

Οι εκκεντρικές παρεμβάσεις που έκανε ο Μπραντ Πιτ στην παραλιακή του κατοικία, περιλαμβάνουν ένα φράχτη περιμετρικά του οικοπέδου, μια σειρά σκαλοπατιών που έχουν πρόσβαση στο δάσος που βρίσκετε στην άκρη του ακινήτου και σε μια άκρη θα δεις έξι κούνιες όσα και τα παιδιά του.

Έργο τέχνης εμπνευσμένο από τον Μίκυ;  Ο ηθοποιός από τη Βαβυλώνα έδωσε ακριβώς έξι κούνιες για τα έξι παιδιά του από τη 12χρονη σχέση του με την κορυφαία κυρία Angelina Jolie Mr & Mrs Smith, η οποία έληξε το 2016 μετά από μόλις δύο χρόνια γάμου.
Περίεργο: Οι εκκεντρικές πινελιές του Μπραντ στην παραλιακή κατοικία περιλαμβάνουν ένα τελετουργικό teepee που περιβάλλεται από έναν φράχτη, περιβάλλεται από το δάσος στην άκρη του ακινήτου και έχει πρόσβαση από μια μεγάλη σειρά σκαλοπατιών

Το γραφικό ακίνητο διαθέτει επίσης ένα περίεργο κοντέινερ αποστολής καλυμμένο με βρύα και πράσινο, πιθανόν να είναι ένας χώρος για να παίζουν συναρπαστικά παιχνίδια τα παιδιά του.

Μυστήριο: Το γραφικό ακίνητο διαθέτει επίσης ένα περίεργο κοντέινερ αποστολής καλυμμένο με βρύα και πράσινο, το οποίο θα μπορούσε επίσης να ήταν εκεί για να συναρπάσει το ανάμεικτο γόνο του ζευγαριού που ήταν παλαιότερα γνωστό ως «Brangelina»
Survivor: Η Goleta - η οποία ενσωματώθηκε ως πόλη μόλις το 2002 - προηγουμένως βρισκόταν υπό προειδοποίηση εκκένωσης «απειλής για τη ζωή» λόγω της πυρκαγιάς στο Alisal το 2021, η οποία μαινόταν για 40 ημέρες και κατέστρεψε 16.970 στρέμματα

Ο Μπραντ και ο 48χρονος βραβευμένος με Όσκαρ (R, φωτογραφία το 2014) είχαν χρησιμοποιήσει το σπίτι Goleta «ως ένα καταφύγιο διακοπών για τον εαυτό τους και τα παιδιά

Απόδραση: Ο Μπραντ και ο 48χρονος βραβευμένος με Όσκαρ (R, φωτογραφία το 2014) είχαν χρησιμοποιήσει το σπίτι Goleta «ως ένα καταφύγιο διακοπών για τον εαυτό τους και τα παιδιά, ιππασία και απολαμβάνοντας χρόνο στην παραλία».

Ο Μπραντ Πιτ έχει ξοδέψει σύμφωνα με πληροφορίες 14 εκατομμύρια δολάρια μέχρι στιγμής, για την ανακαίνιση του περιβάλλοντα χώρου.

Μια πηγή είπε στο NewsNation τη Δευτέρα, ότι η Jolie σκοπεύει να «σέρνει αυτό το διαζύγιο» μέχρι τα μικρότερα παιδιά τους – τα αδέρφια δίδυμα Vivienne & Knox – «γίνουν 18» στις 12 Ιουλίου 2026.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]