Η έγκυος Rihanna μοιράζεται γλυκές φωτογραφίες της να θηλάζει

9 Αυγούστου 2023

Η Rihanna μοιράστηκε μια αξιολάτρευτη σειρά φωτογραφιών με τον εαυτό της να θηλάζει τον γιο της, RZA, ενώ κουνά ένα μαύρο σουτιέν εγκυμοσύνης από τη μάρκα ρούχων της, Savage x Fenty . 

Ενώ τάιζε το ενός έτους αγοράκι της, η 35χρονη σούπερ σταρ φαινόταν χαρούμενη καθώς χαμογελούσε λαμπερά ενώ τον αγκάλιαζε με αγάπη στην αγκαλιά της. 

Doting mom: Η Rihanna μοιράστηκε μια αξιολάτρευτη σειρά φωτογραφιών με τον εαυτό της να θηλάζει τον γιο της, RZA, ενώ κουνά ένα μαύρο σουτιέν εγκυμοσύνης από τη μάρκα ρούχων της, Savage x Fenty

Με περιποιημένα νύχια της, βαμμένα λευκά, μας έδειξε πολλά από τα τατουάζ της, σε ένα από αυτά στην αριστερή πλευρά της κλείδας της γράφει: «ποτέ αποτυχία, πάντα ένα μάθημα» . 

Γλυκό: Ενώ τάιζε το ενός έτους αγοράκι της, η 35χρονη σούπερ σταρ φαινόταν χαρούμενη καθώς χαμογέλασε λαμπερά ενώ αγκάλιαζε με αγάπη το μωρό της στην αγκαλιά της

Η Rihanna γέννησε τον RZA τον Μάιο του 2022.

Νωρίτερα φέτος, μας αποκάλυψε τα συναρπαστικά νέα ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Πρωτότοκος: Στις εικόνες, η καλλιτέχνης της Umbrella, η οποία περιμένει αυτή τη στιγμή το δεύτερο παιδί της, κοίταξε κάτω το μωρό της καθώς ξάπλωσε

Το μωρό αναμένεται να έρθει το καλοκαίρι και πάλι η περήφανη μαμά ανυπομονούσε να βάλει την κοιλιά της στο επίκεντρο, όταν πήγαινε σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Η σταρ του Love On The Brain δήλωσε ανοιχτά ότι θέλει τρία ή τέσσερα παιδιά, σε μια δήλωση που έκανε στη βρετανική Vogue το 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Rihanna «θέλει πολλά παιδιά και είναι χαρούμενη που ο γιος της θα αποκτήσει αδερφάκι το καλοκαίρι».

Η τραγουδίστρια από την Καραϊβική έχει επιβεβαιώσει ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο ένατο άλμπουμ της πριν από το τέλος του 2023.

Η Rihanna είναι η δεύτερη σε πωλήσεις γυναίκα καλλιτέχνης όλων των εποχών με πωλήσεις πάνω από 250 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]