«Ραγίζουν καρδιές» τα λόγια της μητέρας του Ανγκους Κλάουντ

8 Αυγούστου 2023

Oσο ακόμα τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν έχουν βγει, η μητέρα του 25χρονου και τόσο αγαπημένου πρωταγωνιστή του «Euphoria» περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του παιδιού της.

Πριν από λίγες μέρες, η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου: ο Ανγκους Κλάουντ, ο αγαπημένος μας «Φεζ» του «Euphoria», έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 25 του.

Τα πρώτα δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου είχαν μιλήσει για υπερβολική δόση, έτσι το μεταφέραμε κι εμείς, αλλά καθώς δεν έχουν. βγει ακόμα τα αποτελέσματα της επίσημης ιατροδικαστικής εξέτασης, τίποτα δεν μπορεί να γραφτεί με βεβαιότητα.

angus

Εκείνο που όμως γράφεται συνεχώς είναι ότι ο Ανγκους πάλευε να διαχειριστεί την απώλεια του πατέρα του, οπότε (υπονοούσαν κι όσοι δεν το έγραψαν ξεκάθαρα) ότι μπορεί να αυτοκτόνησε.

Χθες, η μητέρα του με ένα συναισθηματικά φορτισμένο ποστ στη σελίδα της στο Facebook θέλησε να τερματίσει αυτές τις φήμες:

angus

«Θέλουμε όλοι να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη που μάς έχετε προσφέρει σε αυτή την τραγική στιγμή της ζωής μας. Θέλω επίσης να ξεκαθαρίσω ότι ο γιος μου, την τελευταία μέρα της ζωής του την πέρασε χαρούμενος – παρόλο το βαθύ του πένθος για την απώλεια του πατέρα του.

Δεν είχε σκοπό να θέσει τέλος στη ζωή του. Αγκαλιαστήκαμε, είπαμε καληνύχτα, είπαμε «σ’ αγαπώ» ο ένας στον άλλον, μου είπε ότι θα με δει το πρωί. Δεν ξέρω αν κάτι, και τι ακριβώς, έβαλε στο κορμί του μετά. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι εκεί που δούλευε το επόμενο πρότζεκτ του, στήριξε το κεφάλι του πάνω στο γραφείο του, αποκοιμήθηκε, και δεν ξύπνησε ποτέ…

Μπορεί να ανακαλύψουμε ότι πέθανε κατά λάθος και τραγικά, από υπερβολική δόση, αλλά μού είναι ξεκάθαρο ότι δεν σκόπευε να αποχαιρετήσει αυτόν τον κόσμο εκείνο το βράδυ…»

Οι δαίμονές του ήταν αληθινοί. Ομως έπαιρνε και έδινε τόση αγάπη από τους γύρω του. Η ερμηνεία του στο «Euphoria» στέκεται σαν φάρος για τον διάλογο που πρέπει να ανοίξει η γενιά του μαζί μας – για την ενσυναίσθηση, τη συμπόνοια, την υποστήριξη, την αποδοχή, την αγάπη…

Τα social media συνεχώς αναφέρουν ότι ο θάνατός του ήταν αυτοκτονία. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι αυτό δεν ισχύει. Αν θέλετε να τιμήσετε την μνήμη του, σας παρακαλώ κάντε μια καλή πράξη, τυχαία, απρογραμμάτιστα, καθημερινά…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]