Παγιδευμένοι-Οι συγκλονιστικές εξελίξεις στον 2ο κύκλο(video)

7 Αυγούστου 2023

Έρχεται ο 2ος κύκλος της αγαπημένης σειράς Παγιδευμένοι και οι εξελίξεις είναι πραγματικά συγκλονιστικές

Στα καινούργια επεισόδια θα δούμε το Δημήτρη να πυροβολείται πισώπλατα από το νέο εισαγγελέα του Πειραιά ο οποίος έχει διαδεχθεί στη συγκεκριμένη θέση το Σταυρό.

Ο άνθρωπος αυτός αναλαμβάνει να βγάλει το Δημήτρη από τη μέση με αντάλλαγμα τα χρήματα που χρειάζεται για να χειρουργηθεί η μικρή του κόρη στο εξωτερικό και το κάνει, καθαρίζοντας τα ίχνη του και φυτεύοντας στοιχεία που ενοχοποιούν την Άννα για το φόνο του.

Η Άννα η οποία έχουμε δει να φτάνει στο γραφείο της με ματωμένα ρούχα και ένα μαχαίρι στην τσάντα, καλύπτει τη Λίνα την ανιψιά της η οποία μαχαίρωσε τον απαγωγέα της και νομίζοντας ότι το σκότωσε τηλεφωνεί έντρομη στην θεία της ζητώντας βοήθεια.

Η Άννα αποφασίζει να πάρει την ευθύνη, κρύβει το μαχαίρι στη γλάστρα του γραφείου της και δεν προβάλει καμία αντίσταση όταν ο Ανδρέας έρχεται να τη συλλάβει Όταν όμως εκείνος της αποκαλύπτει το θάνατο του Δημήτρη, το πτώμα του οποίου έχει βρεθεί πεταμένο σε ένα σκουπιδοτενεκέ, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ουρλιάζει πως είναι αθώα όμως τα στοιχεία είναι εναντίον της. Στην πραγματικότητα η Αγγελική και ο Ανδρέας έχουν υποψιαστεί τον ύποπτο ρόλο του εισαγγελέα και ψάχνουν στοιχεία για να τον ενοχοποιήσουν.

Η Άννα ζητάει να δει το άψυχο σώμα του Δημήτρη, όμως Ανδρέας της αρνείται και εκείνη μέσα στο κελί της παραληρεί και βλέπει τον αγαπημένο της ζωντανό δίπλα της.

Ο Αλέκος ο μεγάλος της εχθρός έχει αναλάβει τώρα την υπεράσπιση της σε μία άτυπη συμμαχία από την οποία θα βγουν και οι δύο κερδισμένοι . Ο Αλέκος θα πετύχει την προσωρινή της αποφυλάκιση και η Άννα θα βοηθήσει τον Ανδρέα και την Αγγελική να δέσουν τις κατηγορίες εναντίον του εισαγγελέα. Και αφού όλα θα τελειώσουν ο Ανδρέας θέλοντας να βοηθήσει την Άννα να ξεπεράσει την απώλεια θα την πάει στο θέρετρο που είχαν κλείσει με το Δημήτρη να πάνε διακοπές.

Όμως η Άννα βλέπει διαρκώς τον άντρα που αγάπησε όσο κανέναν άλλον συνέχεια μπροστά της, Βγαίνει μία βόλτα κρατώντας πάντα τη ζακέτα του ενώ το τεστ εγκυμοσύνης που έχει κάνει βγαίνει θετικό.

Γυρνώντας στους δρόμους χάνει τη ζακέτα και ξαφνικά βλέπει έναν άντρα να τη φορά.

Τον σταμάτα, εκείνος γυρνάει και για άλλη μία φορά βλέπει μπροστά της το Δημήτρη κλείνει τα μάτια θεωρώντας ότι είναι ένα ακόμη όνειρο, όμως εκείνος την παίρνει αγκαλιά της λέει πώς εείναι ζωντανός και όλο αυτό ήταν ένα κόλπο που είχαν στήσει μαζί με τον Ανδρέα για να βρουν αυτούς που τον ήθελαν νεκρό …

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]