«The Kill Room»: Kυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας

4 Αυγούστου 2023

Δόθηκε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για την μαύρη κωμωδία «The Kill Room» σε σκηνοθεσία της Αμερικανίδας κωμικού Νίκολ Πάον (Nicol Paone). Πρωταγωνιστούν η Ούμα Θέρμαν (Uma Thurman)

ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον (Samuel L. Jackson)

και ο Τζο Μανγκανιέλο (Joe Manganiello),

με την υπογραφή του Τζόναθαν Τζέικομπσον (Jonathan Jacobson) στο σενάριο.

Το «The Kill Room» επικεντρώνεται σε μία ιδιοκτήτρια γκαλερί τέχνης(Θέρμαν), η οποία συνεργάζεται με έναν δολοφόνο (Μανγκανιέλο) και το αφεντικό του (Τζάκσον), στο απόλυτο σχέδιο ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Η Patrice Capullo (Uma Thurman) έχει ένα μεγάλο πρόβλημα, η γκαλερί τέχνης της δεν βγάζει χρήματα. Ο Γκόρντον Ντέιβις (Σάμιουελ λ. Τζάκσον) έχει ένα ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα, ενώ η οργάνωση επιτυχιών για τον όχλο είναι επικερδής, αυτός και ο «συνάδελφός» του Ρέτζι Πιτ (Τζο Μανγκανιέλο) χρειάζονται έναν καλύτερο τρόπο για να ξεπλύνουν τα χρήματά τους. Μια τυχαία εισαγωγή μέσω του έμπορου ναρκωτικών του Πατρίς κάνει τον κόσμο της τέχνης να συναντήσει τον υπόκοσμο και ένα σχέδιο εκκολάπτεται.

Το ένα πρόβλημα: Ο Πατρίς χρειάζεται κάτι να πουλήσει. Με αυτό, ο Reggie χτυπά τον εσωτερικό του καλλιτέχνη και φτιάχνει έναν πίνακα που αμέσως «πουλάει» σε απίστευτα υψηλή τιμή. Όταν κατά λάθος διαρρεύσει η αξιοσημείωτη τιμή για αυτόν τον νέο καλλιτέχνη μυστηρίου, γεννιέται η καλλιτεχνική καριέρα του «The Bagman», προσελκύοντας την προσοχή και τον Τύπο, κάτι με το οποίο οι ανώτεροί του στον κάτω κόσμο είναι πολύ δυσαρεστημένοι.

Είναι η πρώτη ταινία, στην οποία η διάσημη πρωταγωνίστρια συνεργάζεται με τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον μετά την υποψήφια για Όσκαρ ερμηνεία τους στο «Pulp Fiction» το 1994

και επίσης η πρώτη φορά που πρωταγωνιστεί στη μεγάλη οθόνη με την κόρη της Μάγια Χοκ (Maya Hawke).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]