Χιλιάδες θεατές στη συναυλία για τον Καζαντζίδη

1 Αυγούστου 2023

Εχθές το βράδυ 31 Ιουλίου στο χώρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου δόθηκε μεγάλη συναυλία με χιλιάδες θεατές αφιέρωμα του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας στον κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή Στέλιο Καζαντζίδη και τα αθάνατα τραγούδια που σφράγισε με την προσωπικότητα και την ερμηνεία του.

22 χρόνια χωρίς τον Στέλιο Καζαντζίδη, 22 χρόνια χωρίς τη μεγαλύτερη λαϊκή φωνή του τόπου μας.

Με πολυετή και σημαντική παρουσία στο ελληνικό δισκογραφικό τοπίο, ο Στέλιος Καζαντζίδης ταυτίστηκε με το κοινωνικό λαϊκό τραγούδι κι έτυχε ιδιαίτερης αποδοχής από το κοινό καθΆ όλη τη διάρκεια της πορείας του, αφού μέσα από τα τραγούδια του κατάφερε να εκφράσει τον πόνο, τις λύπες, τους φόβους αλλά και τις ελπίδες κάθε λαϊκού ανθρώπου από τη δεκαετία του ΅50 ως τις μέρες μας κατακτώντας έτσι τις καρδιές ενός ολόκληρου λαού.

Ένα αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη και τα μεγάλα τραγούδια που σημάδεψε με την αξεπέραστη ερμηνεία και προσωπικότητά του, δημιουργίες κορυφαίων συνθετών.

Χιλιάδες θεατές στη συναυλία Καζαντζίδη στην Πάτρα

Το κοινό συγκινήθηκε, τραγούδησε με την καρδιά του αλλά και χόρεψε… με την καρδιά του αφού οι ξεχωριστοί ερμηνευτές Γιώργος Μαργαρίτης, Κώστας Μακεδόνας, Στέλιος Διονυσίου, Χριστιάννα Γαλιάτσου και Αγνή Καλουμένου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Την περίτεχνη ορχήστρα που τους συνόδευε διηύθυνε ο μαέστρος Νίκος Στρατηγός.

dfp synavlia kazantidi 22.jpg

Την επιμέλεια κειμένων είχε ο δημοσιογράφος Κώστας Μπαλαχούτης ο οποίος παρουσίασε το αφιέρωμα.

Στην συναυλία παραβρέθηκε και η γυναίκα του του αείμνηστου Στέλιου, Βάσω Καζαντζίδη, στην οποία και απένειμαν τιμητική πλακέτα.

dfp synavlia kazantzidi 20.jpg

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]