Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τράβηξε όλα τα βλέμματα (video)

1 Αυγούστου 2023

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία σε κάθε της εμφάνιση προακαλεί ταραχή, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της όταν έκανε βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου.

Φάτε μάτια ψάρια! Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προκάλεσε αίσθηση στη Μύκονο με  το αποκαλυπτικό της φόρεμα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σεργιάνισε τα κοσμικά σοκάκια φορώντας ένα φούξια μίνι φόρεμα με ένα ντεκολτέ «φωτιά και λαύρα» και κατάφερε να κόψει την ανάσα πολλών αρσενικών που βρέθηκαν στο διάβα της!

Λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα, έκανε βραδινή έξοδο με στρας see through φόρεμα που άφηνε σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια της, έχοντας στο πλευρό της τον φίλο της, Πάνο Μυλωνά !

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με αποκαλυπτικό ντεκολτέ στη Μύκονο

Ωστόσο στο νησί βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες και ο πρώην σύντροφός της, Στάθης Σχίζας , ο οποίος είναι φιλοξενούμενος του συμπαίκτη του στο ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Μύκονο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε το πρώην ζευγάρι έξω από γνωστό μπαρ στα Ματογιάννια με τον έναν να βρίσκεται κυριολεκτικά δίπλα από τον άλλο.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου & Στάθης Σχίζας: Καρέ – καρέ η συνάντησή τους μπροστά στην κάμερα στη Μύκονο

Ωστόσο, όπως φαίνεται στα πλάνα, οι δυο τους δεν χαιρετήθηκαν με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να αντιλαμβάνεται την παρουσία του Στάθη Σχίζα και να γυρίζει το κεφάλι της.

Στη συνέχεια και αφού ο Στάθης Σχίζας είχε αποχωρήσει από το σημείο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνομίλησε με τον γνωστό φωτογράφο Νίκο Ζώτο όσο και με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]