“Τσακωθήκαμε, τη χτύπησα κι έφυγα. Δεν κατάλαβα ότι τη σκότωσα”

31 Ιουλίου 2023

Έγινε φασαρία, τσακωθήκαμε, τη χτύπησα κι έφυγα από το παράθυρο δεν κατάλαβα ότι τη σκότωσα, είπε ο 35χρονος κατηγορούμενος στην απολογία του στις αρχές.

Απολογήθηκε στις αρχές ο 35χρονος Μπαγκλαντεσιανός, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για τη δολοφονία της 46χρονης Κουβανής τρανς γυναίκας στον Άγιο Παντελεήμονα.

Στην απολογία του, όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News και μεταδίδει ο ΑΝΤ1, ο κατηγορούμενος φαίνεται να είπε πως βρέθηκε σε θέση άμυνας, και ότι το 46χρονο θύμα τον χτύπησε πρώτα και εκείνος ανταπέδωσε.

“Τσακωθήκαμε και με χτύπησε. Προσπάθησα να αμυνθώ και τη χτύπησα και εγώ. Άρπαξα ένα αντικείμενο που βρήκα μπροστά μου και τη χτύπησα δυνατά” είπε αρχικά.

“Έγινε φασαρία, δεν κατάλαβα ότι είχε σκοτωθεί και έφυγα από το παράθυρο” φαίνεται ότι πρόσθεσε έπειτα.

Όσον αφορά τα κοσμήματα που βρέθηκαν πάνω του κατά τη διάρκεια της σύλληψης, ο Μπαγκλαντεσιανός υποστήριξε ότι του τα έδωσε η Άννα.

“Τα κοσμήματα που φορούσα μου τα είχε κάνει δώρο η 46χρονη. Τα λεφτά, που βρέθηκαν πάνω μου, μού τα έδωσε ο εργοδότης μου” είπε συγκεκριμένα.

Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψή του δράστη

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ήταν αυτά ακριβώς τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας πριν και μετά τη δολοφονία, τα τραύματα που είχε σε διάφορα σημεία του σώματός του και στο πρόσωπο, καθώς και τα αποτυπώματά του που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της 46χρονης στην οδό Φυλής, που οδήγησαν τις αρχές στη σύλληψή του 35χρονου.

Σύμφωνα με σχετικές αναφορές, η αστυνομία αξιοποίησε σημαντική πληροφορία, η οποία ανέφερε πως ένας άνδρας με τραύματα αλλά και αίματα στο πρόσωπο μπήκε σε πολυκατοικία της 3ης Σεπτεμβρίου 19, περίπου 1.300 μέτρα από το σημείο της δολοφονίας.

ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΤΡΑΝΣ

Στη συνέχεια η αστυνομία βρήκε πως ένας άνδρας με το όνομα Gazi Mohim 35 ετών διεκομίσθη στο ΓΝΑ με τραύματα από “τέμνον όργανο” στο αυτί, στα χείλη και στη μύτη.

Όπως τονίζεται από την αστυνομία, ο δράστης αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα στο οπτικό υλικό που υπάρχει και ταυτοποιήθηκε πως είναι αυτός ο οποίος εισέρχεται στην είσοδο της πολυκατοικίας του θύματος στις 6.55 το πρωί, στις 10.41 κινείται με αίματα στο πρόσωπο και στα χέρια και λίγο αργότερα ο ίδιος μπαίνει στην πολυκατοικία της 3ης Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]