Τον χαράκωσε στο πρόσωπο με σπασμένο μπουκάλι

31 Ιουλίου 2023

Χαμός προκλήθηκε σε πανηγύρι, όταν άνδρας επιτέθηκε με σπασμένο μπουκάλι σε άλλο παρευρισκόμενο και τον χαράκωσε στο πρόσωπο, μπροστά στα έντρομα μάτια του κόσμου.

Αιματηρή κατάληξη σε φραστικό επεισόδιο που ξέσπασε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία μεταξύ δύο Ελλήνων στον παραθαλάσσιο οικισμό των Πολιτικών στην Εύβοια, καθώς ο ένας τραυμάτισε με σπασμένο μπουκάλι τον άλλο!

Αιματηρό επεισόδιο σε πανηγύρι στην Εύβοια: Τον χαράκωσε στο πρόσωπο με  σπασμένο μπουκάλι – Pronews.gr

Ο καυγάς που σύντομα μετατράπηκε σε αιματηρό επεισόδιο ξεκίνησε στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην κεντρική πλατεία των Πολιτικών Ευβοίας.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει η γνωστή η αιτία πίσω από την επίθεση, σύμφωνα με όσα μεταφέρει το evima, τα αίματα «άναψαν» όταν μία κοπέλα σηκώθηκε να χορέψει στο πανηγύρι, στο οποίο τραγουδούσε ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης.

Στη συνέχεια ο καυγάς πήρε ανεξέλεγκτη τροπή, καθώς ο ένας φέρεται να επιτέθηκε στον άλλον με ένα σπασμένο γυάλινο μπουκάλι και τον τραυμάτισε στο πρόσωπο.

Στο σημείο βρισκόταν ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς ο οποίος μετέφερε τον δεύτερο άνδρα στο Νοσοκομείο ενώ ο πρώτος οδηγήθηκε στην Αστυνομία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]