Μαρίνα Πατούλη: Στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά

31 Ιουλίου 2023

Στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής της ΝΔ, Νίκου Χαρδαλιά, τάσσεται ανοιχτά η υποψήφια δήμαρχος Πεύκης-Λυκόβρυσης, Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δηλώνοντας βέβαιη πως ο κ. Χαρδαλιάς «θα αξιοποιήσει όσα θετικά έγιναν και θα πετύχει ακόμη περισσότερα για όλους μας», σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

Αμεση ήταν η αντίδραση της Μαρίνας Πατούλη μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του πρώην συζύγου της Γιώργου Πατούλη από την Περιφέρεια Αττικής.

Υποψήφιος όπως ανακοινώθηκε από τη Νέα Δημοκρατία με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Περιφέρεια Αττικής στις εκλογές τον Οκτώβρη κατεβαίνει ο Νίκος Χαρδαλιάς. H Μαρίνα Πατούλη δεν έχασε χρόνο εκφράζοντας την στήριξή της στο πρόσωπό του.

Λίγη ώρα μετά και την επίσημη ανακοίνωση της απόσυρσης του πρώην συζύγου της από την κούρσα των αυτοδιοικητικών η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον Νίκο Χαρδαλιά δείχνοντας πως τάσσεται στο πλευρό του.

Συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μια φωτογραφία της με τον Νίκο Χαρδαλιά, ο Γιώργος Πατούλης«ήταν ένας περιφερειάρχης που προσπάθησε και πέτυχε πολλά για την Αττική», καταλήγει η Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη.

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

«O Γιώργος Πατούλης ανεξαρτήτως του οτι πήραμε διαζύγιο πριν από 2 χρόνια, ήταν ένας Περιφερειάρχης που προσπάθησε και πέτυχε πολλά για την Αττική.

O Nίκος Χαρδαλιάς, είμαι βέβαιη πως θα αξιοποιήσει όσα θετικά έγιναν και θα πετύχει ακόμη περισσότερα για όλους μας.

Θα τον στηρίξουμε όλοι για να το πετύχει.

#ENΩMENOI

#με_τη_μαρινα».

https://www.instagram.com/p/CvXRfAKoUNU/

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]