Τραγωδία στη Μαγνησία: Απανθρακώθηκε λίγα μέτρα από τη θάλασσα – “Μάλλον η γυναίκα μου κάηκε” 

27 Ιουλίου 2023

Μόλις λίγα μέτρα μακριά από τη θάλασσα βρισκόταν το τροχόσπιτο μέσα στο οποίο βρέθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας – Παρά τις εκκλήσεις του δημάρχου Αλμυρού, το ζευγάρι δεν έφυγε από το σημείο και τους πρόλαβε η φωτιά.

Τροχόσπιτο

Η άτυχη γυναίκα είχε κινητικά προβλήματα. Βρισκόταν στο τροχόσπιτό της στην παραλία. Ο σύζυγός της, μόλις είδε τη φωτιά, προσπάθησε να πλησιάσει για να τη σβήσει, ωστόσο, συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε και έσπευσε να πάρει το αυτοκίνητο για να μετακινήσει τη γυναίκα του. Δυστυχώς, όμως, δεν πρόλαβε και το τροχόσπιτο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η φωτιά έλιωσε το τροχόσπιτο όπου βρέθηκε απανθρακωμένη η ηλικιωμένη στον  Αλμυρό (βίντεο) - Magnesia News

Η 65χρονη που άφησε την τελευταία της πνοή στο τροχόσπιτο είχε κινητικά προβλήματα.

Το όχημα ήταν στην παραλία, περιτριγυρισμένο από χόρτα, ενώ ο σύζυγός της αντί να την πάρει να φύγουν όταν είδε τη φωτιά, προσπάθησε να πάει να τη σβήσει.

Όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε πήγε να πάρει το αυτοκίνητο για να μετακινήσει τη γυναίκα του, αλλά προφανώς έχασε χρόνο και το τροχόσπιτο πήρε φωτιά.

Ο ίδιος βρέθηκε ζωντανός, λίγο πιο πέρα στα δέντρα, όπου ήταν το αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από τη σορό της γυναίκας, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς είχε εισπνεύσει καπνό. Ο άντρας, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Πυροσβεστική είναι καλά στην υγεία του, ενώ μαζί του βρισκόταν κι ακόμη ένας άντρας ο οποίος δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Η μαρτυρία του δημάρχου Αλμυρού

Σύμφωνα με μαρτυρία του δημάρχου Αλμυρού, Ευάγγελου Χατζηκυριάκου, στον ΣΚΑΪ, ο ίδιος επικοινώνησε με τον άνδρα για να πείσει εκείνον και τη γυναίκα του να φύγουν και να αφήσουν το τροχόσπιτο για να σωθούν. Παρά τις εκκλήσεις για εκκένωση, το ζευγάρι αρνήθηκε να φύγει.

Μάλιστα, αναφέρει πως μετέβη στο σημείο με τους πυροσβέστες και είδε τον άνδρα να κάθεται στην παραλία στενοχωρημένος, με τον ίδιο να τους λέει πως μάλλον η γυναίκα κάηκε, κάτι που, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]