Ηλικιωμένος έδωσε «μάχη» με επίδοξο ληστή – Ο δράστης τον χτύπησε με αλυσίδα

24 Ιουλίου 2023

«Μάχη» σώμα με σώμα έδωσε ηλικιωμένος με έναν επίδοξο ληστή, ο οποίος εισέβαλε στο διαμέρισμά του στον Νέο Κόσμο και του επιτέθηκε με αλυσίδα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε σπίτι στην οδό Ευστρατίου Πίσσα, στον Νέο Κόσμο, με έναν 70χρονο, που ζει με τον σκύλο του, να έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με έναν ληστή.

Ο ηλικιωμένος αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο δράστης να του επιτεθεί με αλυσίδα, τραυματίζοντας τον στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια το έβαλε στα πόδια. Στο σημείο έφτασε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ, με τους αστυνομικούς να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον 70χρονο, μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να διακομιστεί για εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Ο δράστης διέφυγε με το Μετρό, με δυνάμεις της Αστυνομίας να πραγματοποιούν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή και μετά από περίπου δύο ώρες το πλήρωμα του ίδιου περιπολικού της Άμεσης Δράσης τον εντόπισε στον σταθμό του Μετρό, Συγγρού-Φιξ, όπου και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 30χρονο χρήστη ναρκωτικών ουσιών, ενώ αναγνωρίστηκε από τον ηλικιωμένο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Πηγή: ΕΡΤ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]