Επιχειρηματίας: Έχω δυνατότητα να φιλοξενήσω 150 άτομα – Για όλους τους ανθρώπους που θα έρθουν θα τους παρασχεθούν φαγητά και ποτά ΔΩΡΕΑΝ

24 Ιουλίου 2023

Προς κάθε “συντονιστή” : Έχω διαθέσει τα δωμάτια και το σπίτι μου για να φιλοξενήσω τρεις οικογένειες. ΑΝ ΚΑΙ ΝΤΡΈΠΟΜΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΣΤΗ ΡΌΔΟ ΤΟΥ 2023. Έχω δυνατότητα να φιλοξενήσω 150 άτομα στις ξαπλώστρες μου οι οποίες διαθέτουν στρώματα για ανθρώπινο ύπνο με σκεπάσματα σε περίπτωση που δεν μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες των επισκεπτών. Οι χώροι του εστιατορίου θα είναι διαθέσιμοι τουαλέτες μπάνια κλπ.

ΥΓ. Για να μην πέσω θύμα των συντονιστών θέλω να αναφέρω πως αν ενδιαφέρει κατι τέτοιο Για όλους τους ανθρώπους που θα έρθουν θα τους παρασχεθούν φαγητά και ποτά ΔΩΡΕΆΝ.

Ας ελπίσουμε να είναι σήμερα μια Καλη-Μερα. Χθες την νύχτα φιλοξενήσαμε πάνω από 90 επισκέπτες που έφταναν από κάθε γωνιά της Νότιας Ρόδου κάτι που εννοείται θα κάνουμε και σήμερα. Θέλω να κάνω μια έκκληση σε όλους τους συναδέλφους. Στο νησί καίγονται οι φυσικοί του πνεύμονες και οι άνθρωποι μας παλεύουν να σβήσουν τις φλόγες. Καίγεται όμως κι άλλο ένα δάσος που δίνει οξυγόνο στις οικογένειες των Ροδίων. Χιλιάδες επισκέπτες βρίσκονται σε διακοπές και ανεβαίνουν έναν Γολγοθά ο οποίος δεν τους αναλογεί. Έχουμε υποχρέωση να προσπαθήσουμε να ανοίξουμε την φιλόξενη αγκαλιά μας και να βοηθήσουμε με σκοπό να προφυλάξουμε το δάσος του Τουρισμού.

Χθες είδα άμεση αλλαγή τιμών στα καταλύματα τα οποία ήταν διαθέσιμα στις πλατφόρμες του διαδικτύου. Δεν είναι στιγμές να σκέφτεται κανείς το ΚΕΡΔΟΣ εκμεταλλευόμενοι μια τόσο τραγική συγκυρία στην οποία δεν θα ευχόταν κάνεις να έχει ζήσει. Παρακαλώ να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με οδηγό την Ελληνική κουλτούρα και φιλοξενία που μας κάνει να διαφέρουμε από τους υπόλοιπους λαούς.

Αγαπητοί συνάδελφοι ας δώσουμε την δική μας μάχη στο μέτωπο αυτό, προσπαθώντας να απομακρύνουμε από το μυαλό των επισκεπτών τις οποίες παραλήψεις πρόληψης και συντονισμού

Τα λόγια είναι περιττά…!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]