Πάτρα: Έξι φορές μαχαίρωσε την 25χρονη σύντροφό του στη μέση του δρόμου

17 Ιουλίου 2023

Έξι φορές μαχαίρωσε την 25χρονη σύντροφό του στη μέση του δρόμου, παρόλα αυτά έχει διαφύγει τον κίνδυνο, καθώς τόσο αρχικά οι διασώστες του ΕΚΑΒ της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, σταματώντας την μεγάλη αιμορραγία, όσο και οι γιατροί του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» που μεταφέρθηκε η άτυχη γυναίκα, με επιτυχή επέμβαση σταθεροποίησαν την κατάστασή της.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Μπενιζέλου Ρούφου και Ιεροθέου στην Πάτρα. Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, ο άνδρας, υπό την επήρεια αλκοόλ και μετά από διαπληκτισμό επιτέθηκε με μαχαίρι στη νεαρή γυναίκα.

Ο δράστης είχε καταφέρει να μαχαιρώσει πέντε φορές πισώπλατα την σύντροφό του, μετά από άγριο καυγά και όταν αυτή στην προσπάθειά της να σωθεί βγήκε από το ισόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας που διέμεναν ο 28χρονος της κατάφερε και χτύπημα με το μαχαίρι στην καρωτίδα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να υποστεί αιμορραγικό σοκ.

Η γυναίκα έπεσε στο δρόμο σφαδάζοντας από τους πόνους, ενώ η γειτονιά «σηκώθηκε στο πόδι» από τις εκκλήσεις της για βοήθεια.

Περίοικοι που άκουσαν τις φωνές της 25χρονης, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε τη γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Στο φρικτό σκηνικό μάρτυρας ήταν η ανήλικη κόρη της 25χρονης, που ούρλιαζε πως σκότωσαν την μητέρα της και καλούσε σε βοήθεια.

Να σημειωθεί πως ο 28χρονος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για ναρκωτικά, ενώ ήταν φυγόποινος για 8 κιλά χασίς που πρόσφατα μετέφερε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]