Βιρμανός πύθωνας μήκους 6 μέτρων πιάστηκε στη Φλόριντα (pics)

16 Ιουλίου 2023

΄Ενας βιρμανός πύθωνας μήκους 6 μέτρων πιάστηκε στην Φλόριντα από έναν 22χρονο κυνηγό, τον Jake Waleri

Το ανατριχιαστικό πλάσμα που σέρνεται αρπάχτηκε από τον Waleri στο Εθνικό καταφύγιο big Cypress τη Δευτέρα το βράδυ.

O Jake Waleri και ο φίλος του Steven Gauta μετέφεραν το φίδι στο Conservancy της νοτιοδυτικής Φλόριντας για να μετρηθεί και να εξεταστεί επίσημα – και η ομάδα πύθωνα του Conservancy κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ήταν πράγματι 6 μέτρα και ζύγιζε 125 κιλά.

Η νότια Φλόριντα τώρα έχει τους δύο μακρύτερους πύθωνες της Βιρμανίας που έχουν καταγραφεί.

Πρίν από αυτό το αλίευμα, ο μεγαλύτερος πύθωνας της Βιρμανίας που πιάστηκε στη Φλόριντα ήταν τον Οκτώβριο του 2020, 35 μίλια δυτικά του Μαιάμι και είχε ύψος λίγο μικρότερο από τον φετινό.

Είναι φοβερό να μπορεί να επηρεάζεις το περιβάλλον της Νότιας Φλόριντα, δήλωσε ο Waleri στο Conservancy στο οποίο εργάζεται για τον έλεγχο της απειλής του εισβολέα βιρμανικού πύθωνα, σε ένα δελτίο τύπου. Αγαπάμε αυτό το οικοσύστημα και προσπαθούμε να το διατηρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ο Waleri παραδέχτηκε ότι η σύλληψη ενός φιδιού αυτού του μεγέθους ήταν τρελό και πολύ χαοτικό αλλά ήταν επίσης και ένα όνειρο.

Ήξεραν ότι ήμασταν ικανοί για αυτό , αλλά δεν ήξερα ότι θα συμβεί, δήλωσε στο USA Today o Jake Waleri, ο οποίος κυνηγά φίδια από το 2020 .

Πέρυσι ο ξαδερφός μου και εγώ πιάσαμε ένα φίδι που είχε μήκος 18 πόδια και συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούσαμε να χειριστούμε ένα φίδι αυτού του μεγέθους.

 Πηγή: NEW YORK ROST

 Διαβάστε περισσότερα άρθρα

 
 
 
 

							 
							 
							
						

[There are no radio stations in the database]