Άγγελοι του Τσάρλι: Η Ζακλίν Σμιθ πανέμορφη ακόμα και στα 77 !

16 Ιουλίου 2023

Πανέμορφη ακόμα και στα 77 της η Ζακλίν Σμιθ μια από τις τρείς κούκλες της σειράς οι Άγγελοι του Τσάρλι.

Ο άγγελος του Τσάρλι που δεν άγγιξε ο χρόνος, η Ζακλίν Σμιθ, σήμερα είναι 77 ετών και παραμένει μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα.

Η Ζακλίν Σμιθ τον Οκτώβριο του 2023 θα γίνει 78 ετών. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν επηρεάζει ούτε την διάθεσή της, ούτε την εμφάνισή της αφού είναι σε μια εξαιρετική φυσική κατάσταση!

Σαν να μην πέρασε ποτέ ο χρόνος από πάνω της. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε από τύχη.

Ποτέ δεν ήπια αλκοόλ, ποτέ δεν πήρα ναρκωτικά και ποτέ δεν έφαγα κάτι που δεν έπρεπε. Ακόμη και πριν γίνει μόδα το συγκεκριμένο lifestyle, εγώ τρεφόμουν υγιεινά και έκανα γυμναστική», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

H Ζακλίν Σμιθ ξεκίνησε την καριέρα της το 1969 παίζοντας σε διαφημίσεις ενώ έγινε παγκοσμίως γνωστή με τη συμμετοχή της στο δημοφιλές σήριαλ «Οι Άγγελοι το Τσάρλι».

Η Ζακλίν Σμιθ ήταν μια από τις θρυλικές «Αγγέλους του Τσάρλι» μαζί με τις Φάρα Φόσετ και Κέιτ Τζάκσον, μπήκαν στα σπίτια μας ως οι «Άγγελοι του Τσάρλι». Μια τηλεοπτική σειρά που έμεινε στην ιστορία ως ένα από τα πιο γνωστά κι επιτυχημένα σίριαλ παγκοσμίως.

Το ημερολόγιο έδειχνε 22 Σεπτεμβρίου 1976 όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά στην αμερικανική τηλεόραση η δημοφιλής αστυνομική σειρά τo τηλεοπτικό κοινό γνώρισε τρία κορίτσια, τη Σαμπρίνα, τη Τζιλ και την Κέλι.

Τρεις γυναίκες πανέμορφες, έξυπνες και δυναμικές. Οι άγγελοι του Τσάρλι ήταν το απόλυτο must στην τηλεόραση και η φαντασίωση όλων των ανδρών.
Τα τρία κορίτσια εργάζονταν ως ντετέκτιβ σε ιδιωτικό γραφείο στο Λος Άντζελες και έπαιρναν εντολές από τον Τσάρλι, έναν πάπλουτο άνδρα το πρόσωπο του οποίου δεν είδαμε ποτέ.
Αρχικά, πρωταγωνίστριες ήταν η Κέιτ Τζάκσον, η Φάρα Φόσετ-Μέιτζορς και η Ζακλίν Σμιθ, ενώ τη δεύτερη σεζόν η Τσέριλ Λαντ αντικατέστησε την Φάρα Φόσετ.

Η μόνη από τους αρχικούς Αγγέλους που έμεινε στην διάσημη σειρά και για τις πέντε σεζόν που αυτή προβαλλόταν στην μικρή οθόνη, μέχρι το 1981 ήταν η Κέλι που την υποδυόταν η Ζακλίν Σμιθ, κάνοντας και μια μικρή εμφάνιση στο νέα βερσιόν της ταινίας «Άγγελοι του Τσάρλι» το 2003.

Συνέχισε την καριέρα της στη σόουμπιζ ως η «βασίλισσα των μίνι σειρών» πρωταγωνιστώντας σε πολλές τηλεοπτικές ταινίες και παραγωγές, έχοντας υποδυθεί ακόμα και την Τζάκι Κένεντι και κερδίζοντας πολλά τηλεοπτικά βραβεία.

Αυτό που προκαλεί μεγάλη έκπληξη είναι το γεγονός ότι παρά τις δεκαετίες καριέρας της στην αμερικανική σόουμπιζ η Σμιθ λέει πως ακόμα και σήμερα δεν θέλει να βλέπει τον εαυτό της στις φωτογραφίες ή στο μόνιτορ της κάμερας. «Νιώθω πάρα πολύ άβολα να κοιτάζω τον εαυτό μου, είναι πολύ αμήχανο αυτό το πράγμα.»

Έχει πάρει αρκετά βραβεία στην τηλεοπτική της καριέρα ενώ από το 1985 έχει δημιουργήσει το δικό της brand με ρούχα και έχει καταφέρει να γίνει πολύ πλούσια.

Σήμερα, η πανέμορφη Ζακλίν ασχολείται κυρίως με την πολύ πετυχημένη επιχείρηση ρούχων την την οποία λάνσαρε το 1985, όταν ξεκίνησε να προμηθεύει με τις δικές της συλλογές ρούχων σε μερικά από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα στην Αμερική.

«Ωστόσο είμαι φτιαγμένη για τη δουλειά, αν δεν δουλεύω θα τρελαθώ νομίζω,»εξομολογείται ενώ προσπαθεί να απαντήσει στην ερώτηση «Πώς γίνεται ο χρόνος να μην περνάει από πάνω σου;» όσο πιο κουλ και ειλικρινά μπορεί.

Η Σμιθ μιλά για τις πλαστικές επεμβάσεις και παραδέχεται πως έχει κάνει διάφορες θεραπείες με ενέσιμα προϊόντα, αλλά ότι ποτέ δεν έχει βάλει νυστέρι πάνω της.

«Το θέμα είναι ότι θέλεις πάντα να μοιάζεις με τον εαυτό σου. Γι’ αυτό δεν τόλμησα ποτέ να κάνω μία αληθινή αισθητική επέμβαση. Η διατροφή είναι το κλειδί της νεότητας. Εγώ τρώω πάρα πολλά φρούτα και λαχανικά, αλλά κάνω και πολύ γυμναστική. Επίσης στη ζωή μου δεν έκανα ποτέ καταχρήσεις. Δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν έχω πάρει ποτέ ναρκωτικά. Αυτό είναι, λοιπόν λίγο-πολύ το μυστικό μου»,

Από την άλλη η προσωπική της ζωή υπήρξε ιδιαίτερα θυελλώδης. Η Σμιθ έχει παντρευτεί 4 φόρες και έχει αποκτήσει δύο παιδία λίγο πριν μπει στα 40.

Τώρα  ζει ευτυχισμένη με τον τέταρτο σύζυγό της τον 68χρονο γιατρό Μπράντ Άλεν.

«Είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που δημιουργούν πολύ χάος τριγύρω τους,» θα εξομολογηθεί στη συνέντευξη της.

Σήμερα η Ζακλίν Σμιθ είναι εξωφρενικά πλούσια. Ζει σε μία τεράστια έπαυλη στο Χόλιγουντ αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων. Στο εντυπωσιακό σπίτι της υπάρχει πλήθος προσωπικού που μοιάζει να απασχολείται ταυτόχρονα σε ένα σωρό δραστηριότητες. Ο κηπουρός κουρεύει το γκαζάν, κάποιος στρώνει ένα τραπέζι, κάποιος καθαρίζει το πάτωμα και κάποιος άλλος τα παράθυρα. 

Εκείνη μοιάζει με μαέστρο που συντονίζει τα πάντα, ήρεμη, ευγενική και γλυκιά. Όταν ο δημοσιογράφος την ρωτά αν θα μπορούσε να ζήσει άνετα δίχως να δουλέψει ξανά στη ζωή της εκείνη απαντά πως «ναι, αναμφισβήτητα».

Πλέον είναι μία από τις πιο όμορφες γιαγιάδες στο Χόλιγουντ, αφού η κόρη της, Σπένσερ Μάργκαρετ, έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι που πιά είναι οκτώ χρονών, Η Ζακλίν έχει τρομερή αδυναμία στην εγγονή της και ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες στο ίνσταγκραμ από τις κοινές τους, οικογενειακές στιγμές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]