Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση 14χρονος μετά από ατύχημα με jet ski

13 Ιουλίου 2023

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένα 14χρονο αγόρι στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις καθώς τραυματίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (12/07) όταν το τζετ σκι στο οποίο επέβαινε χτύπησε σε ξύλινη κατασκευή στην παραλία του Μακρύ Γιαλού.

Ο σοβαρός τραυματισμός του σημειώθηκε στην παραλία του Μακρύ Γιαλού, όταν το τζετ σκι που οδηγούσε ο πατέρας του τέθηκε εκτός ελέγχου και βγήκε με ορμή στην παραλία προσκρούουντας σε ξύλινη κατασκευή.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε και ο πατέρας του νεαρού που παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου και οι δύο είχαν μεταφερθεί αρχικά, ωστόσο η σοβαρότητα της κατάστασης του 14χρονου επέβαλε την μεταφορά του στο Ηράκλειο.

Στο σημείο βρέθηκαν γιατροί που βρισκόταν στην περιοχή ως επισκέπτες και εθελοντές της ΕΔΕΑΚ για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο χρειάστηκε 40 λεπτά για να φτάσει στο σημείο.

Το αγόρι φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, ο τραυματισμός του κρίθηκε αρκετά σοβαρός και μεταφέρθηκε άμεσα σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]