Σινεμά: «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση – Μέρος Πρώτο»

12 Ιουλίου 2023

Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση μια ταινία που οι λάτρεις της περιπέτειες περιμένουν με ανυπομονησία.

Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει στις επικίνδυνες αποστολές και εμείς ανυπομονούμε να τον δούμε!

«Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση – Μέρος Πρώτο»

Υπόθεση:  Ο Ethan Hunt (Tom Cruise) και η IMF ομάδα του αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: Πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί την ανθρωπότητα προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια. Έτσι ξεκινά μια θανάσιμη καταδίωξη ανά την υφήλιο,καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται. Όταν βρεθεί αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη, πανίσχυρο εχθρό, ο Ethan αναγκάζεται να θέσει την επιτυχία της αποστολής πάνω από όλους και όλα, ακόμα και από τις ζωές των ανθρώπων που αγαπά.

Ακολουθούν και άλλες δυο ταινίες  που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες:

2. Δύο εισιτήρια για Κυκλάδες

Υπόθεση:  Καθώς η Blandine προσπαθεί να ανακάμψει από το πρόσφατο διαζύγιό της, εμφανίζεται η παλιά κολλητή της Magalie, προτείνοντάς της να κάνουν το ταξίδι που πάντα ονειρεύονταν ως έφηβες: να πάνε στην Αμοργό, όπου είχε γυριστεί το Απέραντο Γαλάζιο.

Όταν όμως φτάνουν στον προορισμό τους, συνειδητοποιούν πως τα ονειρεμένα τους σχέδια δεν εξελίσσονται όπως περίμεναν, αφού πλέον έχουν πολύ διαφορετική προσέγγιση όχι μόνο για τις διακοπές αλλά και τη ζωή!

3. Ραμόνα

Υπόθεση: Η Ραμόνα έχει μόλις μετακομίσει στην Μαδρίτη με το αγόρι της Νίκο με σκοπό να αρχίσει μια νέα ζωή από το μηδέν: θέλει να γίνει ηθοποιός, μητέρα και να ζήσει στο“Lavapies”, μία από τις πιο ιστορικές γειτονιές της Μαδρίτης. Μια μέρα πριν την πρώτη της ακρόαση γνωρίζει έναν μεγαλύτερο άντρα, τον Μπρούνο, με τον οποίο νιώθει κατευθείαν μια πολύ δυνατή έλξη. Παρόλα αυτά, τρομαγμένη από το πως αισθάνεται, το βάζει στα πόδια. Την επόμενη μέρα την περιμένει όμως μια έκπληξη… φτάνοντας στην ακρόαση ανακαλύπτει ότι ο Μπρουνο είναι ο σκηνοθέτης που πρέπει να συναντήσει.Η ευκαιρία είναι πολύ μεγάλη για να την προσπεράσει και με την προτροπή του φίλου της, Νίκο, αποφασίζει να την αρπάξει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]