Η Μάγισσα : Η νέα υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1

8 Ιουλίου 2023

Έρχεται Η Μάγισσα η νέα σειρά του ΑΝΤ1.

 Πόσο καιρό περιμέναμε την σειρά που θα διαδέχονταν τις «Άγριες Μέλισσες» στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1; Έναν ολόκληρο χρόνο.

Όμως, η αναμονή φτάνει στο τέλος της και ο Λευτέρης Χαρίτος με τους συνεργάτες του είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν μια νέα συγκλονιστική τηλεοπτική εμπειρία. Μια υπερπαραγωγή, από τις πιο απαιτητικές που είδαν ποτέ το φως των προβολέων στην χώρα μας, που θα μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας.

Η νέα σειρά, σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη («Άγριες Μέλισσες», «Σιωπηλός δρόμος» κ.ά.) είναι μια ιστορία μεσαιωνικού μυστηρίου, τοποθετημένη χρονικά στα χρόνια πριν από την έκρηξη της Ελληνικής Επανάστασης στη Μάνη.

Ένα παιδί εξαφανίζεται και η υπηρέτρια του σπιτιού βλέπει στον ύπνο της το σώμα του, νεκρό στο ποτάμι.

Η ανακάλυψη του νεκρού παιδιού είναι η αιτία η υπηρέτρια να κατηγορηθεί ως μάγισσα και να ξυπνήσει το φάντασμα της βεντέτας ανάμεσα στις οικογένειες των γονιών του παιδιού.

Όλα αυτά με φόντο την ταραγμένη καθημερινότητα της ζωής στη Μάνη το 1818, με τις διαρκείς επιδρομές πειρατών, τις θανάσιμες αντιδικίες ανάμεσα στα μεγάλα σόγια της περιοχής και τις σεισμικές αλλαγές που συντελούνται στα εδάφη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ότι στη σειρά παίρνουν μέρος ο Γιώργος Γάλλος, η Έλλη Τρίγγου, ο Αναστάσης Ροϊλός, ο Τάσος Νούσιας και ο Νίκος Ψαρράς, ενώ κάποιες πηγές επιμένουν ότι το «ναι» είπε και η Θέμις Μπαζάκα, η οποία συμμετέχει και στο καστ του «Milky Way» που θα δούμε στο Mega.

Το κόστος της σειράς που θα είναι διάρκειας 60 επεισοδίων και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα αναμένεται να είναι το υψηλότερο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Μόνο το σκηνικό που στήθηκε στο Studio Κάππα στην Παιανία για τις ανάγκες της σειράς, φέρεται ότι είχε κόστος περί το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Τι περιμένουμε από τη «Μάγισσα»

Η «Μάγισσα» ξεκίνησε γυρίσματα στην Μάνη πριν από μερικές εβδομάδες στο κάστρο της Μεσσηνιακής Καρδαμύλης, κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λευτέρη Χαρίτου, του ανθρώπου που έφερε τα πάνω κάτω στην ελληνική μυθοπλασία με τις «Άγριες Μέλισσες».

Αν κρίνουμε από το trailer της «Μάγισσας», όπως τιτλοφορείται η σειρά, ο πήχης για όλους τους συντελεστές έχει τεθεί πολύ ψηλά.


[There are no radio stations in the database]