Ρόδος: Κυβερνητική παρέμβαση για τον σερβιτόρο που παραδίδει παραγγελία κολυμπώντας

1 Ιουλίου 2023

Ρόδος: Κυβερνητική παρέμβαση προκάλεσε το εξοργιστικό βίντεο που απεικονίζει έναν σερβιτόρο να παραδίδει παραγγελία, σχεδόν, κολυμπώντας προς το σημείο που βρίσκονται οι πελάτες.

Αναστάτωση έχει προκαλέσει βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media και δείχνει έναν σερβιτόρο σε γνωστό beach bar της Ρόδου να παραδίδει παραγγελία και να είναι σχεδόν ολόκληρος μέσα στη θάλασσα.

Όπως φαίνεται, ο σερβιτόρος κρατώντας τον δίσκο με τα φαγητά μπαίνει στη θάλασσα, με το νερό να φτάνει λίγο πιο κάτω από  τον λαιμό για να παραδώσει την παραγγελία στους πελάτες, οι οποίοι βρίσκονται πάνω σε ξύλινη πλατφόρμα.

Ρόδος: Άμεση η κυβερνητική παρέμβαση 

Αρχικά υπήρξε άμεση παρέμβαση του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος λίγο αργότερα επανήλθε με νέα ανάρτηση λέγοντας πως «Για το περιστατικό στο ξενοδοχείο στην Κρήτη έχει επιληφθεί ήδη από χθες η Επιθεώρηση Εργασίας και είναι σε εξέλιξη ο έλεγχος της επιχείρησης. Ήδη, μετά από την παρέμβαση της Επιθεώρησης Εργασίας, συμφωνήθηκε ο εργαζόμενος να εισπράξει όλα τα δεδουλευμένα και όποιες άλλες νόμιμες αποδοχές και η επιχείρηση να καλύψει τα έξοδα θεραπείας του. Ο έλεγχος συνεχίζεται».

Για το περιστατικό στο ξενοδοχείο στην Κρήτη έχει επιληφθεί ήδη από χθες η Επιθεώρηση Εργασίας και είναι σε εξέλιξη ο έλεγχος της επιχείρησης.

Ήδη, μετά από την παρέμβαση της Επιθεώρησης Εργασίας, συμφωνήθηκε ο εργαζόμενος να εισπράξει όλα τα δεδουλευμένα και όποιες άλλες…

Για το ίδιο θέμα  και ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε δήλωσή του σημειώνει ότι δόθηκε εντολή στο Λιμενικό Σώμα να προβεί σε έλεγχο της επιχείρησης για την νομιμότητα κατασκευών μέσα στην θάλασσα.


[There are no radio stations in the database]