Μαφιόζικη δολοφονία 38χρονου στη Λεμεσό

11 Ιουνίου 2023

Δολοφονία που παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στη κοινότητα Παρεκκλησιάς στη Λεμεσό της Κύπρου. Θύμα είναι 38χρονος κτηματομεσίτης, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του ενώ έβγαινε από το αυτοκίνητο του.

Ο δράστης ή οι δράστες φαίνεται να είχαν στήσει ενέδρα και τον περίμεναν. Ο 38χρονος είχε βγει από το σπίτι του για να αγοράσει φαγητό για την οικογένεια του. Επιστρέφοντας, μόλις άνοιξε τη πόρτα του αυτοκινήτου, δέχθηκε πυροβολισμούς και άφησε τη τελευταία του πνοή. Η σύζυγος του και τα δυο παιδιά τους βρισκόντουσαν στο σπίτι και ακούγοντας τους πυροβολισμούς βγήκαν έξω αντικρίζοντας τον 38χρονο αιμόφυρτο στο έδαφος. Κλήθηκε ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη αργά.

Ο δράστης ή οι δράστες όπως όλα δείχνουν έφυγαν πεζοί, καθώς δεν ακούστηκε ήχος από αυτοκίνητο ή μηχανή.

Το σπίτι βρίσκεται σε απομονωμένη περιοχή και γύρω γύρω υπάρχουν χωράφια. Επίσης δεν υπάρχουν κλειστά κυκλώματα ασφαλείας με κάμερες.

Η αστυνομία στρέφει τις έρευνες της σε άτομα που είχαν διαφορές με το θύμα, το οποίο είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές με υποθέσεις ναρκωτικών και άλλα αδικήματα.


[There are no radio stations in the database]