Θύμα bullying και άγριου ξύλου έπεσε 14χρονος από συνομήλικούς του έξω από σχολείο

27 Μαΐου 2023

Θύμα bullying και άγριου ξύλου έπεσε ένας 14χρονος από 3 συνομήλικούς του, οι οποίοι τον πλάκωσαν στο ξύλο και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων, ενώ η μητέρα του τα άκουγε όλα στο τηλέφωνο…

Η μητέρα του 14χρονου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και εξιστόρησε όλα όσα συγκλονιστικά συνέβησαν, καθώς άκουγε τον γιο της να δέχεται bullying και άγριο ξύλο από το τηλέφωνο, ενώ εκείνη οδηγούσε και πήγαινε να τον πάρει με το αυτοκίνητο.

«Ήταν τρομακτικό. Το βίωσα και εγώ μαζί με το παιδί. Είχα το παιδί να το χτυπάνε και εγώ οδηγούσα προς εκείνο με το αυτοκίνητο. Ακόμη και τώρα που σας το λέω τρέμω», εξομολογήθηκε η μητέρα του 14χρονου στο Star και πρόσθεσε:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Άκουγα το παιδί που φώναζε. Βογκούσε από τους πόνους και εγώ ούρλιαζα από το τηλέφωνο “μην το χτυπάτε, φύγετε”».

Όλα έγιναν κοντά σε σχολείο της δυτικής Αττικής, με τον έναν από τους δράστες να κρατάει και να καθυστερεί το θύμα μέχρι να πάνε και οι άλλοι δύο στο σημείο. Τότε άρχισαν να τον χτυπούν άγρια και αδιαφορούσαν για τις κραυγές του 14χρονου που τους ζητούσε να σταματήσουν.

«Του φωνάζανε “κλείσε το τηλέφωνο” και το παιδί μου φώναζε «μη», «όχι» και το άκουγα να ουρλιάζει» εξομολογήθηκε η μητέρα.

«Μου έκαναν bullying μέσω διαδικτύου. Φοβόμουν, δεν πήγαινα σχολείο και έμενα από απουσίες», είπε ο ίδιος ο 14χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται χτυπημένος στο νοσοκομείο Παίδων.


[There are no radio stations in the database]