Εξαφανίστηκε η 17χρονη Μπρις από τον χώρο φιλοξενίας προσφύγων στη Ριτσώνα – Είναι έγκυος

27 Μαΐου 2023

Συναγερμός έχει σημάνει στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Ριτσώνα μετά την εξαφάνιση μιας 17χρονης στις 10 Απριλίου.

Συγκεκριμένα στις 10 Απριλίου εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας προσφύγων στη Ριτσώνα η Νουντόμκι (επ) Μπρις (ον), 17 ετών, με καταγωγή από το Καμερούν.

Η ανήλικη έφυγε με άγνωστο προορισμό, διανύοντας τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την ασφάλεια της και το βρέφος που κυοφορούσε. Υπάρχουν πληροφορίες ότι μπορεί να βρίσκεται στην Αθήνα.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε σήμερα, 26.05.2023, στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η Νουντόμκι (επ) Μπρις (ον) έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.70 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη αθλητική φόρμα, μαύρο φούτερ, γκρι μπουφάν και μαύρα σανδάλια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.


[There are no radio stations in the database]