ADD 2023: Όλες οι πληροφορίες για το μεγαλύτερο dance event της Αθήνας

12 Μαΐου 2023

Το ADD 2023 θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Ρέντη, και συγκεκριμένα στην οδό Καναπιτσέρη 13, 18233. Πρόκειται για ένα γήπεδο ποδοσφαίρου που για τις επόμενες δύο ημέρες, θα μεταμορφωθεί σε ένα χορευτικό playground, που όμοιό του δεν έχει ξαναδεί η Αθήνα.

Μετακίνηση και parking

Για την άνετη μετακίνησή σας, θα υπάρχουν λεωφορεία shuttle buses από τον σταθμό μετρό Ελαιώνα από τις 18.00 έως τις 12.00 το επόμενο πρωί, με δρομολόγια ανά μισή ώρα. Το κόστος του εισιτηρίου θα είναι 3€ και μπορείτε να το αγοράσετε μέσω της εφαρμογής six d.o.g.s Wallet. Όσοι επιλέξετε την πρόσβαση με δικό σας όχημα, υπάρχει τριγύρω στην περιοχή του Ρέντη ελεύθερο parking δρόμου.

Συναλλαγές χωρίς μετρητά

Κατεβάστε την εφαρμογή six d.o.g.s Wallet και απολαύστε ένα Cashless Experience by Visa στο ADD Festival. Όσοι αγοράσουν ένα εισιτήριο για το ADD 2023 μέσω της εφαρμογής, κερδίζουν έκπτωση 10%!

Επίσης μέσω του app, θα έχετε τη δυνατότητα να προαγοράσετε τα προϊόντα που θέλετε να καταναλώσετε κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Μπορείτε αγοράζετε tokens τα οποία ισοδυναμούν σε ευρώ (1 token = 1€), και να φορτίζετε το app στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους (charging points), και ύστερα να πηγαίνετε απευθείας στα bar.Το line-up


[There are no radio stations in the database]