Οι Imagine Dragons κυκλοφόρησαν ένα «αποκαρδιωτικό» μουσικό βίντεο γυρισμένο στο μέτωπο της Ουκρανίας

12 Μαΐου 2023

Οι Imagine Dragons κυκλοφόρησαν ένα μουσικό βίντεο για το σινγκλ τους «Crushed» με πλάνα από την πρώτη γραμμή της μάχης στην Ουκρανία.

Ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του κλιπ στο Twitter, το αμερικανικό ροκ συγκρότημα έγραψε: «Το βίντεο μας για το Crushed, που γυρίστηκε στην πρώτη γραμμή της Ουκρανίας, έχει κυκλοφορήσει τώρα. Ακολουθεί τον Σάσα, ένα νεαρό αγόρι που υπέμεινε μήνες βομβαρδισμών στην πόλη του».

«Η ιστορία του Σάσα είναι αποκαρδιωτική και υπάρχουν χιλιάδες άλλοι σαν αυτόν που χρειάζονται απεγνωσμένα βοήθεια. Ακόμα και σήμερα, η οικογένειά του είναι χωρίς ρεύμα και άλλες βασικές παροχές κοινής ωφέλειας».

Στη συνέχεια, το συγκρότημα μοιράστηκε έναν σύνδεσμο με την U24 – την επίσημη πλατφόρμα συγκέντρωσης κεφαλαίων για την Ουκρανία – προτρέποντας τους ακροατές να κάνουν δωρεές.

«Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα θελήσει να κάνει δωρεές στην UNITED24 και να υψώσει τη φωνή του για αυτόν τον σκοπό», δήλωσε ο τραγουδιστής Dan Reynolds σε μια δήλωση.

«Το Crushed αφηγείται την αληθινή ιστορία ενός 14χρονου αγοριού που ονομάζεται Σάσα. Οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν το χωριό του για πέντε μήνες έως ότου οι Ουκρανοί μαχητές της ελευθερίας το απελευθέρωσαν τελικά», πρόσθεσε ο κινηματογραφιστής Ty Arnold.

«Παρόλα αυτά, η σύγκρουση άφησε το σπίτι, το σχολείο και τη γύρω γειτονιά του σε ερείπια. Επέζησε από τον βομβαρδισμό μόνο βρίσκοντας καταφύγιο σε ένα υπόγειο. Τα πλάνα παρουσιάζουν την απίστευτη ιστορία επιμονής του καθώς περπατά μέσα από τα συντρίμμια. Τελειώνει με μια ακίνητη φωτογραφία του αγοριού και τις λέξεις: Και όπως πολλοί άλλοι, ο Σάσα και η οικογένειά του ελπίζουν να ξαναχτίσουν το σπίτι τους. Είναι ακόμα εδώ».


[There are no radio stations in the database]