Μπούρας: «Η πείρα είναι αυτή που γεννάει ιδέες στην πολιτική»

11 Μαΐου 2023

Ο Θανάσης Μπούρας, Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής ΝΔ Δυτικής Αττικής πραγματοποίησε εχθές το βράδυ την προεκλογική του ομιλία στον Ασπρόπυργο.

Πλήθος καλών του φίλων τον τίμησαν με την παρουσία τους και άκουσαν με πολύ ενδιαφέρον την ομιλία του. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στο κυβερνητικό έργο της τετραετίας που πέρασε αλλά και στο έργο που έκανε ο ίδιος στον Ασπρόπυργο.

“Η κυβέρνηση αλλά κι εγώ προσωπικά, κάναμε πολλά αλλά μένουν ακόμα πολλά να γίνουν. Δεν έχουμε καθόλου περιθώριο και χρόνο προσαρμογής. Γι’ αυτό χρειάζονται άνθρωποι με ήθος, εμπειρία, γνώσεις και αποτελεσματικότητα. Η πείρα είναι αυτή που γεννάει νέες ιδέες στην πολιτική. Και οι νέες ιδέες είναι που θα πάνε την Ελλάδα μπροστά. Κι εγώ αυτό ακριβώς πρεσβεύω και γι΄αυτό θα αγωνίζομαι.

Η πολιτική είναι θέμα βιωμένης πείρας. Κουβαλάω πίσω μου μια διαδρομή η οποία με οπλίζει με τη δύναμη και την εμπειρία που απαιτείται όταν καλείσαι να εκπροσωπήσεις τους συμπολίτες σου. Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα της Δυτικής Αττικής, τα υπηρέτησα από θέσεις ευθύνης, πέτυχα σημαντικές λύσεις σε πάρα πολλά και μάχομαι και θα συνεχίσω να μάχομαι καθημερινά για τη Δυτική Αττική. Μία καλύτερη Δυτική Αττική για όλους μας.

Με ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και Βουλευτή Δυτικής Αττικής το Θανάση Μπούρα. Για να πάμε όλοι μαζί σταθερά, τολμηρά, μπροστά!” είπε συγκινημένος και καταχειροκροτούμενος από τους φίλους του.


[There are no radio stations in the database]