Μαρία Πανοηλία: «Ο πρωθυπουργός έβαλε την Δυτική Αττική στον χάρτη των εθνικών εξελίξεων και των ίσων ευκαιριών»

11 Μαΐου 2023

Η υποψήφια βουλευτής στη Δυτική Αττική με τη Νέα Δημοκρατία Μαρία Πανοηλία, παραχώρησε σήμερα Πέμπτη (11/05), μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για θέματα τα οποία αφορούν τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής, στον δημοσιογράφο Αναστάση Ατζάμπο.

Η κυρία Πανοηλία ως η νεότερη υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο και προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού, ευελπιστεί ότι με την συμμετοχή της στις εκλογές θα παρακινήσει τους νέους να πάνε να ψηφίσουν.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με την κυρία Πανοηλία να κάνει μία αναδρομή στο πως ξεκίνησε να ασχολείται με την πολιτική, αναφέροντας ότι ξεκίνησε από όταν ήταν φοιτήτρια να ασχολείται με τα κοινά, ωστόσο κατέβηκε στις εθνικές εκλογές έπειτα από πρόσκληση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην συνέχεια και και εστιάζοντας στην Δυτική Αττική η κυρία Πανοηλία ανέφερε ότι «η κυβέρνηση μας έχει βάλει στο επίκεντρο τους νέους και με τις παρεμβάσεις του ο πρωθυπουργός σε όλα τα επίπεδα και ειδικά στο θέμα της εξυγίανσης των Ναυπηγείων Ελευσίνας, έβαλε την Δυτική Αττική στον χάρτη των εθνικών εξελίξεων και των ίσως ευκαιριών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έπειτα συνέχισε την συνέντευξη προς την Δυτική Αττική, λέγοντας ότι «πλέον έχει έρθει σε άλλη τροχιά γιατί έχουμε το βασικό ζήτημα που είναι η ανεργία» και μίλησε για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας, όπου τόνισε ότι «είναι ένα έργο της κυβέρνησης και των εργαζομένων, όπου θα υπάρχουν νέες θέσεις εργασίας και οι νέοι θα παραμείνουν εκεί και δεν θα φύγουν».

Ακούστε όλη την συνέντευξη εδώ:


[There are no radio stations in the database]