«Ψύχραιμος» ο 57χρονος όταν τον έπιασαν να φωτογραφίζει ανήλικες στο κολυμβητήριο

9 Μαΐου 2023

Έχει προκαλέσει σοκ στις αθλήτριες της κολύμβησης και στους γονείς τους η αποκάλυψη της δράσης του 57χρονου, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (05/05) να φωτογραφίζει κορίτσια με μαγιό στο κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο αδελφός μίας ανήλικης αθλήτριας ήταν αυτός που εντόπισε τις ύποπτες κινήσεις του παιδόφιλου και ειδοποίησε τους γονείς του.

Τη διοργάνωση παρακολουθούσε και η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Νόνη Δούνια, η κόρη της οποίας συμμετείχε στους αγώνες.

Όπως είπε η κ. Δούνια, το παιδί κατάλαβε πως ο 57χρονος φωτογράφιζε τα κορίτσια και έτρεξε να ζητήσει βοήθεια.

«Είχαμε το πρώτο Open κολύμβησης. Το κολυμβητήριο είναι ανοιχτό και μπορεί οποιοσδήποτε να έχει πρόσβαση στην πισίνα. Υπήρχε στις εξέδρες ένας κύριος ο οποίος φαινόταν ύποπτος. Ένα παιδί, αδελφός μιας αθλήτριας, είδε ότι αυτός φωτογράφιζε. Κάτι είδε ο μικρός και το είπε στη μητέρα του. Πήγε η μαμά του μαζί με έναν άλλο μπαμπά να του ζητήσουν το λόγο. Και του είπαν να τους δείξει το υλικό» περιέγραψε τι συνέβη η κυρία Δούνια.

Σύμφωνα με την ίδια «η μητέρα κάλεσε την Αστυνομία και τον συνέλαβαν. Δεν είχε στοιχεία, τον πήγαν για εξακρίβωση και βρήκαν μέσα στις φωτογραφίες το υλικό”, τονίζει η κ. Δούνια ενώ αναφέρει πως ο 57χρονος είχε κρυμμένες τις κάμερες και ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμος όταν οι γονείς τον ρωτούσαν τι φωτογραφίζει».

«Δεν γνωρίζουμε αν όλο αυτό το διάστημα τραβούσε φωτογραφίες. Είχε κρυμμένες τις κάμερες, δεν ξέρω πως, πρέπει να τις είχε καλύψει με κάτι. Μόλις οι γονείς του ζήτησαν το λόγο αρνείτο να απαντήσει. Δεν απαντούσε σε τίποτα και φαινόταν πολύ ήρεμος και ψύχραιμος» καταλήγει στην περιγραφή της η Νόνη Δούνια.


[There are no radio stations in the database]