Κώτσηρας από Ελευσίνα: «Η συγκλονιστική παρουσία των συμπολιτών μου με συγκινεί ιδιαίτερα»

9 Μαΐου 2023

Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Μαΐου, στην Ελευσίνα, η προεκλογική εκδήλωση του Υφυπουργού Δικαιοσύνης και υποψήφιου Βουλευτή Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργου Κώτσηρα.

Στην ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους πολίτες ο κ. Κώτσηρας αναφέρθηκε στα διλήμματα των εκλογών της 21ης Μαΐου, τονίζοντας ότι η χώρα δεν πρέπει να μπει σε περιπέτειες και σε κυβερνητικές «τερατογενέσεις» που θα προκαλέσουν πολιτική αστάθεια. «Για να συνεχίσουμε να πορευόμαστε στο δρόμο της σταθερότητας, της ανάπτυξης και της προόδου, οφείλουμε όλοι μαζί να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα στις κάλπες της 21ης Μαΐου, για μία αυτοδύναμη Κυβέρνηση, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη», σημείωσε ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης.

Ο κ. Κώτσηρας αναφέρθηκε ακόμα στα πεπραγμένα και τις πρωτοβουλίες που ελήφθησαν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, κατά τη διάρκεια των δύο χρόνων της υπουργικής του θητείας, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «από την πρώτη στιγμή, εστιάσαμε το ενδιαφέρον μας στην προάσπιση και διασφάλιση των δικαιωμάτων των ευάλωτων συμπολιτών μας όπως είναι τα άτομα με αναπηρία, τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας, οι γυναίκες και τα παιδιά».

Ο κ. Κώτσηρας έκανε ειδική μνεία και σε όλα όσα υλοποιήθηκαν και δρομολογήθηκαν στη Δυτική Αττική, αυτή την τετραετία, τονίζοντας ότι η περιοχή άλλαξε εικόνα και αναβαθμίστηκε σε όλα τα επίπεδα. «Αυτή η αναπτυξιακή τροχιά στην οποία βαδίζει πλέον ολόκληρη η Δυτική Αττική, φέρει την προσωπική σφραγίδα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη», υπογράμμισε ο υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικότερα, μιλώντας για τις κυβερνητικές παρεμβάσεις και τα έργα που υλοποιήθηκαν, ο κ. Κώτσηρας επικεντρώθηκε στην επαναλειτουργία των Ναυπηγείων Ελευσίνας, στη μεγάλη επένδυση του Εμπορευματικού Κέντρου στο Θριάσιο και το έργο της νέας γραμμής του Προαστιακού Σιδηροδρόμου. «Στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, αυτή την τετραετία, συμβολίζεται όλη η πολιτική της Κυβέρνησής μας για τις επενδύσεις και την ανάπτυξη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, ενώ υπενθύμισε και τη διαρκή και πολύτιμη στήριξη της Κυβέρνησης για να προχωρήσει ο θεσμός της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης «Ελευσίνα 2023».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε στην ομιλία του και στην αναβάθμιση των δημόσιων δομών Υγείας στη Δυτική Αττική.

«Από την πρώτη στιγμή της κυβερνητικής μας θητείας, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας βρέθηκε η συνολική αναβάθμιση του Θριασίου Νοσοκομείου, μέσω της ενίσχυσης με προσωπικό και του εκσυγχρονισμού των υλικοτεχνικών υποδομών. Παράλληλα, εντάξαμε στο Ταμείο Ανάκαμψης τα Κέντρα Υγείας Ελευσίνας και Μεγάρων, με στόχο την αναβάθμισή τους, καθώς προσφέρουν ένα ανεκτίμητο έργο σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας», επεσήμανε ο κ. Κώτσηρας και πρόσθεσε: «Η πανδημία και οι αυξημένες προκλήσεις που προέκυψαν, ανέδειξαν με ακόμη πιο έντονο τρόπο την σημασία του Εθνικού Συστήματος Υγείας και, όπως έχει αναφέρει ρητά ο Πρωθυπουργός, η περαιτέρω ενίσχυσή του αποτελεί βασική προτεραιότητα την επόμενη τετραετία».

Καταλήγοντας, ο κ. Κώτσηρας ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για τη θερμή υποδοχή και συγκινητική ανταπόκριση στην Ελευσίνα, χαρακτηρίζοντας την αθρόα παρουσία τους ως μία ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του και εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η ισχυρή σχέση που οικοδομήθηκε μαζί τους αυτά τα τέσσερα χρόνια, θα συνεχιστεί στο ίδιο πλαίσιο, με δουλειά, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια.


[There are no radio stations in the database]