Πουλής: «Η Δυτική Αττική θα πάρει το μερίδιο ανάπτυξης που δικαιούται»

3 Μαΐου 2023

Στην σημερινή (03/05) εκπομπή «Καλημέρα Αττική» του Αναστάση Ατζάμπου φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία, Σταμάτης Πουλής.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του, ο κύριος Πούλης αναφέρθηκε στα έργα που έχουν γίνει στην Δυτική Αττική, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα ναυπηγεία Ελευσίνας, και το πως θα επηρεάσουν συνολικά την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αττικής.

Έπειτα συνέχισε λέγοντας ότι «Η Δυτική Αττική έχει φορτωθεί με προβλήματα άλλων για πολλά χρόνια, κάνοντας την, την πίσω αυλή της Αττικής, ωστόσο χάρη στις παρεμβάσεις που θα γίνουν την επόμενη τετραετία θα φτιάξουν την εικόνα της περιοχής μας».

Αναφερόμενος στην επαναλειτουργία των ναυπηγείων Ελευσίνας, ο κύριος Πουλής είπε ότι θα απασχολούν 600 οικογένειες εργαζομένων, και πως στην συνέχεια θα ανοίξουν 1.400 νέες θέσεις εργασίας για ανθρώπους σε όλη την Δυτική Αττική. Έπειτα πρόσθεσε ότι θα έχουν προτεραιότητα οι νέοι της Δυτικής Αττικής, ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα να αρχίσουν να φτιάχνουν το μέλλον τους.

Ο κύριος Πουλής μίλησε για την ανάπτυξη των υποδομών που θα έρθουν τα επόμενα χρόνια, ενώ επεσήμανε ότι εφόσον εκλεγεί, θα διεκδικήσει όλα όσα χρειάζονται ώστε να λυθούν τα προβλήματα και να αναπτυχθεί προς το καλύτερο η Δυτική Αττική.

Ακούστε όλη την συνέντευξη εδώ:


[There are no radio stations in the database]