Ξεκίνησε η δίκη Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Πυρά του γιατρού Ηλιάδη πριν την εξέτασή του από τον Κούγια

25 Απριλίου 2023

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε στις 08:40 το πρωί της Τρίτης (25/04) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της, συνεχίζεται με την εξέταση του γιατρού Ανδρέα Ηλιάδη από τον συνήγορο υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Προτού ξεκινήσει η δίκη, ο επικεφαλής της εντατικής του παιδιατρικού τμήματος του νοσοκομείου στο Ρίο δήλωσε ότι «οι παιδικές καρδιές δεν πωλούνται, δωρίζονται».

«O Αλέξης Κούγιας έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα παιδιά “έφυγαν” είτε από φυσικά αίτια είτε από ιατρικά λάθη», προσέθεσε ο θεράπων ιατρός της Τζωρτζίνας.

«Θα είμαι στο πλευρό της Τζωρτζίνας, πάντα», τόνισε ο ίδιος. Αναλυτικότερα, ο δρ. Ηλιάδης είπε: «Ήρθα εδώ για να καταθέσω τον καθαρά ιατρικό μου λόγο. Θα συνεχίσω να είμαι η “φωνή” της Τζωρτζίνας και του κάθε παιδιού».

Απαντώντας στις αιτιάσεις για εμπόριο οργάνων, απάντησε πως: «Οι καρδιές των παιδιών δεν πωλούνται, αλλά δωρίζονται», τονίζοντας ότι «το ζητούμενο είναι να αναδειχθεί το τι ακριβώς συνέβη κατά την επίμαχη περίοδο που προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού».


[There are no radio stations in the database]