Υπόθεση Κλέιμαν: «Η μαθήτρια που τον κατήγγειλε αποβλήθηκε 15 μέρες από το σχολείο της»

22 Απριλίου 2023

Ο Μπόρις Κλέιμαν κατηγορήθηκε από 17χρονη Βελγίδα μαθήτρια για βιασμό σε μπαρ στο Κολωνάκι, με τον Ισραηλινό τερματοφύλακα να απολογείται και να μένει ελεύθερος με εγγύηση.

Παράλληλα, ο Κλέιμαν είδε το συμβόλαιο του με τον Βόλο να διακόπτεται μετά τα όσα έγιναν.

Όπως αναφέρει η βελγική ιστοσελίδα «7surbe», η 17χρονη μαθήτρια που έκανε την καταγγελία τιμωρήθηκε από το σχολείο της για εκείνη τη νύχτα.

Συγκεκριμένα, τόσο εκείνη όσο και οι συμμαθητές της που ήταν μαζί στο μπαρ αποβλήθηκαν για διάστημα 15 ημερών από το σχολείο, καθώς παραβίασαν τους κανονισμούς και δεν γύρισαν στο ξενοδοχείο την ώρα που έπρεπε.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

«Τη νύχτα της επίθεσης έπρεπε να είχαν γυρίσει το αργότερο στις 01:30 αφού οι μαθητές ήταν ελεύθεροι, όμως εκείνοι παραβίασαν τους κανόνες και το περιστατικό συνέβη περίπου στις 02:00.

Για αυτό η διεύθυνση του σχολείου αποφάσισε να αποβάλει για 15 ημέρες τους μαθητές που δεν σεβάστηκαν τους κανονισμούς, ενώ τους απέβαλε και από αθλητικές δραστηριότητες.

Αυτή η απόφαση δεν σχετίζεται με το περιστατικό, αλλά ελήφθη επειδή η κοπέλα μαζί με άλλους μαθητές, παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ της επίθεσης».


[There are no radio stations in the database]