Foo Fighters: Ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους άλμπουμ

20 Απριλίου 2023

Οι Foo Fighters επέστρεψαν και ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το 11ο άλμπουμ τους, με τον τίτλο «But Here We Are», τον επόμενο μήνα.

Αυτό σηματοδοτεί τον πρώτο τους δίσκο μετά τον θάνατο του ντράμερ του συγκροτήματος, Τέιλορ Χόκινς τον περασμένο χρόνο και αναμένεται να είναι μια συλλογή από κομμάτια που αποτίουν φόρο τιμής σε αυτόν.

Η ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ έγινε στις αρχές Απριλίου και αμέσως έγινε θέμα συζήτησης από τους θαυμαστές της μπάντας σε όλο τον κόσμο. Η προσμονή είναι μεγάλη, καθώς οι Foo Fighters είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ροκ μπάντες στον κόσμο και η κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ στις 2 Ιουνίου αναμένεται να είναι μια μεγάλη επιτυχία.

Πριν από λίγες ημέρες, το συγκρότημα έκανε μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram με ένα μουσικό απόσπασμα, πάνω στο οποίο έγραψαν: «Σκέφτεστε αυτό που σκέφτομαι;».

Ο θάνατος του Τέιλορ Χόκινς σε ηλικία 50 ετών το περασμένο έτος, προκάλεσε μεγάλη θλίψη στη μουσική βιομηχανία, αλλά και αμφιβολίες για το μέλλον των Foo Fighters.

Ωστόσο, πρόσφατα ο κιθαρίστας τους, Κρις Σίφλετ άφησε να εννοηθεί ότι το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει νέο δίσκο σε λίγο καιρό.

Oι Foo Fighters ανακοίνωσαν τον θάνατο του ντράμερ τους την περσινή χρονιά με μία δημοσίευση στον λογαριασμό τους στο Twitter.

Σε αυτή έγραψαν: «Η οικογένεια των Foo Fighters είναι συντετριμμένη από την τραγική και πρόωρη απώλεια του αγαπητού μας Τέιλορ Χόκινς. Το μουσικό του πνεύμα και το μεταδοτικό χαμόγελό του θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη όλων μας».


[There are no radio stations in the database]