Επίσημο: Με Πουλή, Πανοηλία και Μπάρα έκλεισε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Δυτική Αττική

6 Απριλίου 2023

Τους νέους υποψήφιους που θα διεκδικήσουν μια θέση στη Βουλή στις εκλογές 2023 ανακοίνωσε πριν λίγο η Νέα Δημοκρατία και όπως ειναι φυσικό τα βλέμματα όλων στην Δυτική Αττική ήταν στραμμένα στις τελικές επιλογές των υποψηφίων.

Την “άτυπη” μάχη για την τελευταία θέση των ανδρών στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Δυτική Αττική, κέρδισε εν τέλει ο Σταμάτης Πουλής έναντι του Ανδρέα Τσώκου, ο οποίος όμως θα δώσει τον δικό του αγώνα ως υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, αλλά στην περιφέρεια της Αχαϊας.

Η αλήθεια είναι ότι στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, είχε γίνει μεγάλη κουβέντα για την τελική επιλογή του υποψηφίου που θα πλαισίωνε τους νυν εκλεγμένους βουλευτές, Θανάση Μπούρα, Ευάγγελο Λιάκο και Γιώργο Κώτσηρα του κυβερνώντος κόμματος.

Σύμφωνα με τη ΝΔ είναι «πολίτες, καταξιωμένοι στις τοπικές κοινωνίες και στο επάγγελμά τους. Και όλοι τους πιστοί στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ελλάδα του 2027».

«Το 50% του συνόλου των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας θα είναι νέα πρόσωπα. Χωρίς συμμετοχή, μέχρι σήμερα, στην κεντρική πολιτική σκηνή, διεκδικώντας για πρώτη φορά την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, αλλά και την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού», σημειώνει η ΝΔ και συνεχίζει:

«Η συμμετοχή των γυναικών στα ψηφοδέλτια ανέρχεται σε ποσοστό 42% και των ανδρών στο 58%. Ενώ, ο μέσος όρος ηλικίας των νέων υποψηφίων είναι τα 44 έτη».


[There are no radio stations in the database]