Κηφισιά: Στα «χέρια» της Αστυνομίας ο «δράκος» – Αποπειράθηκε να βιάσει 2 γυναίκες – Επιτέθηκε και σε 8χρονη

23 Μαρτίου 2023

Ένας 27χρονος είχε σκορπίσει τον τρόμο και τον πανικό στην Κηφισιά. Ο άνδρας αποπειράθηκε να βιάσει δύο γυναίκες, ενώ επιτέθηκε και σε ένα 8χρονο κορίτσι το οποίο βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο της γιαγιάς του.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το σοκαριστικό περιστατικό και σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Star, στο βίντεο η 8χρονη φαίνεται να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο της γιαγιάς της.

Πηγή: Internet

Η ανήλικη κοπέλα μπαίνει στο αυτοκίνητο και κλείνει την πόρτα, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο 27χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο. Εκεί άνοιξε την πόρτα και προσπάθησε με τη βία να τραβήξει έξω την 8χρονη, χρησιμοποιώντας μάλιστα χυδαίες εκφράσεις.

Νωρίτερα αποπειράθηκε να βιάσει δύο γυναίκες

Πριν από το περιστατικό με την 8χρονη, ο 27χρονος είχε αποπειραθεί να βιάσει δύο γυναίκες μέσα στο χρονικό διάστημα μίας ώρας, πάλι στην Κηφισιά. Και τις δύο γυναίκες τις προσέγγισε από πίσω αιφνιδιαστικά και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Από Ομάδα ΔΙΑΣ συνελήφθη ο άντρας ενώ ταυτόχρονα εξιχνιάστηκε και το περιστατικό σε βάρος της ανήλικης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της, ο δράστης στην μία περίπτωση έσπρωξε το θύμα ώστε να το απομονώσει σε σημείο του οδοστρώματος που υπήρχαν φυλλωσιές. Η γυναίκα αντιστάθηκε και κατάφερε να απεγκλωβιστεί, με τον κατηγορούμενο να τρέπεται σε φυγή.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι τον αναζητούσαν, λίγο αργότερα εντόπισαν τον 27χρονο στην Κηφισιά και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου και ταυτοποιήθηκε ως δράστης των ανωτέρων πράξεων.

Από την προανακριτική έρευνα, εξιχνιάστηκε και η περίπτωση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, στην οποία προέβη ο κατηγορούμενος τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (20/01/2023) στην Κηφισιά, σε βάρος της ανήλικης.


[There are no radio stations in the database]