Γλυκά Νερά: Έχασε η οικογένεια του πιλότου τη μάχη για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

13 Μαρτίου 2023

Ενώ ο 34χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραμένει στη φυλακή για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν, μπροστά στο μωρό τους στα Γλυκά Νερά, οι εξελίξεις «τρέχουν» για την πολύκροτη υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα, τον Μάιο του 2021.

Όπως δημοσιεύει η thesun.co.uk δικαστήριο της Αθήνας απέρριψε το αίτημα της οικογένειας του πιλότου, για την επιμέλεια της κόρης του ζευγαριού. Το κοριτσάκι, σήμερα, δύο χρόνια από τη δολοφονία της μητέρας του, ζει με την μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν και την αδερφή της, στις Φιλιππίνες.

Πηγή: Internet

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, οι Έλληνες παππούδες της Λυδίας -και γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου- θα μπορούν για μία ώρα κάθε εβδομάδα, να επικοινωνούν με την μικρή Λυδία μέσω Skype ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης είπε ότι η εξέλιξη αυτή «είναι αυτό που θέλαμε από κάθε άποψη».

«Το κοριτσάκι θα ζει τώρα ειρηνικά με την αδερφή και την μητέρα της Καρολάιν, στις Φιλιππίνες. Η Λυδία δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη εκεί».

Με την δικαστική απόφαση, μπαίνει οριστικό τέλος στις προσπάθειες της οικογένειας του πιλότου να φέρει την Λυδία πίσω στην Ελλάδα.

Όλα αυτά, την ώρα που ο πιλότος έχει ξεκινήσει προσπάθεια να μειωθεί η ποινή του. Σύμφωνα βέβαια, με τον δικηγόρο της οικογένειας της Καρολάιν «όσο περισσότερο μείνει στη φυλακή τόσο το καλύτερο»…


[There are no radio stations in the database]