Ωρωπός: Όταν μια φωτογραφία παραπλανεί για την πραγματικότητα ενός συγκλονιστικού περιστατικού

10 Μαρτίου 2023

Μια άλλη διάσταση – πολύ πιο εμπεριστατωμένη – κατέθεσε σε συνέντευξή της στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr, η δικηγόρος Βάσω Πανταζή, αναφορικά με τις εντυπώσεις που προκλήθηκαν μετά τη δημοσιοποίηση μιας φωτογραφίας που δείχνει ένα νοσηλευτή να πλένει με λάστιχο μια γυναίκα γυμνή, σε μια πυλωτή σπιτιού του Ωρωπού.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη, η κα Πανταζή εξήγησε για πιον ακριβώς λόγο λειτούργησε κατ’ αυτό τον τρόποι ο νοσηλευτής συμπληρώνοντας την παρουσία στο σημείο ενός αστυνομικού και ενός δημοτικού υπαλλήλου.

Επεσήμανε δε πως η συγκεκριμένη γυναίκα βρέθηκε ημιθανής από τους νοσηλευτές και καλυμμένη από κάθε λογής σκουπίδια και κόπρανα ενώ βρισκόταν υπό το κράτος σηψαιμικού σοκ.

Πηγή: notioanatolika.gr

Η κα Πανταζή δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προσπάθεια του πληρώματος του δημοτικού ασθενοφόρου να περιθάλψουν με κάθε τρόπο την άτυχη γυναίκα, η οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού προκειμένου να ακολουθηθεί εκεί θεραπεία για τις μολύνσεις που είχε υποστεί και οι οποίες οφείλονταν ακόμη και σε τρωκτικά.

Δεν παρέλειψε δε να επισημάνει πως παρότι έχουν περάσει 10 ολόκληρες ημέρες από τις 28 Φεβρουαρίου οπότε και βρέθηκε η 69χρονη γυναίκα στην άθλια αυτή κατάσταση, ουδείς την έχει αναζητήσει.

Η κα Πανταζή αναφέρθηκε στη βιασύνη που έδειξε και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ο οποίος έθεσε σε αργία τον διασώστη – ο οποίος παράλληλα εργαζόταν και στο ΕΚΑΒ – τονίζοντας ότι ο άνθρωπος θυσιάστηκε στον βωμό των εντυπώσεων.

Ακούστε παρακάτω την εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη της δικηγόρους Βάσως Πανταζή στον planetwebradio.gr:


[There are no radio stations in the database]