Χατζηδάκης: Είμαι πεπεισμένος ότι ο Πρωθυπουργός δεν έχει προσωπικά καμία σχέση την παρακολούθηση μου

26 Ιανουαρίου 2023

“Στην περίπτωσή μου είναι  σαφές ότι ορισμένοι πράκτορες 000 ή κάποιοι Κλουζώ αποφάσισαν να επιδείξουν το αστυνομικό τους δαιμόνιο και να εξαντλήσουν τη φαντασία τους σε μένα. Μπορεί να έχω κατακριθεί για τις ιδεολογικές μου τοποθετήσεις αλλά ποτέ κανένας δεν αμφισβήτησε την ηθική  μου. Και στη συνέχεια διέρρευσαν τις πληροφορίες σε μέσα αντίπαλα στην κυβέρνηση” είπε αρχικά ο Υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.

Ο κ. Χατζηδάκης πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει Έλληνας που να έχει ενοχληθεί περισσότερο από τον ίδιο επισημαίνοντας ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα καθώς η ζωή του είναι διαυγής.

“Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να αισθάνεσαι ότι παρακολουθείται κάθε φράση και επικοινωνία σου. Είμαι ο πρώτος που θέλω να διαλευκανθεί από τη δικαιοσύνη αυτή η υπόθεση. Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι όλων αυτών των μεθοδεύσεων. Ενώ εγώ θέλω να διαλευκανθεί η υπόθεση και για βαθιά προσωπικούς λόγους έχω την εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τις κινήσεις του ενδιαφέρεται πρωτίστως να ρίξει την κυβέρνηση. Και γι’αυτό στοχοποιεί τον πρωθυπουργό. Ο Πρωθυπουργός όμως αντέδρασε αμέσως. Στην περίπτωση μου είναι ένας Πρωθυπουργός  με τον οποίον έχουμε δεκαετίες κοινή διαδρομή .  Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι ο Πρωθυπουργός  δεν έχει προσωπικά καμία σχέση με αυτή την υπόθεση. Άλλωστε αυτή την υπόθεση, τη δύσοσμη χρησιμοποιούν τώρα κάποιοι εις βάρος του. 


[There are no radio stations in the database]