Σοκ: Μαθητής δημοτικού κατήγγειλε απόπειρα αρπαγής την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο!

25 Ιανουαρίου 2023

Ένας μαθητής της ΣΤ’ δημοτικού κατήγγειλε απόπειρα αρπαγής την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από το σχολείο, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η καταγγελία, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (24/01) όταν ο ανήλικος επέστρεφε με τα πόδια από το σχολείο, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Ντεπώ. Λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του, φέρεται να σταμάτησε κοντά του ένα αυτοκίνητο και ένα άτομο να βγήκε και να τον ακολούθησε.

Ο ανήλικος φοβήθηκε και έτρεξε προς έναν περαστικό για να ζητήσει βοήθεια, ενώ τότε το άτομο που κατήγγειλε ότι τον ακολούθησε, επέστρεψε στο αυτοκίνητο και έφυγε.

Ο μαθητής ανέφερε στους γονείς του το περιστατικό και εκείνοι ενημέρωσαν το Κέντρο της Αμεσης Δράσης και στο σημείο έφτασε περιπολικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επίσημη καταγγελία στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για περιστατικό απόπειρας αρπαγής ανηλίκου.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο 11χρονος συνήθως επέστρεφε από το σχολείο με τον παππού του, όμως χθές θα γύριζε σπίτι μόνος του.


[There are no radio stations in the database]