Πατέρας καταγγέλει άγριο μπούλινγκ του γιου του στο σχολείο και αδιαφορία του Διευθυντή

12 Ιανουαρίου 2023

Ένας μαθητής της Στ’ τάξης του 65ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας έχει πέσει θύμα μπούλινγκ από παιδιά στο σχολείο του, φτάνοντας σε ακραία περιστατικά, όταν λίγο έλειψε να τον ρίξουν από τις σκάλες.

Το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια του 8χρονου ξαδέλφου του μαθητή, ο οποίος το επιβεβαίωσε στην οικογένεια του.

«Λυπάμαι που το καταγγέλλω εδώ, αλλά δεν βρίσκω άκρη. Και φοβάμαι για το παιδί μου με τόσα που ακούμε και βλέπουμε. Πρέπει η σχολική κοινότητα να παρέμβει. Απευθύνθηκα στον διευθυντή του ΔΣ, ο οποίος μάλλον θεώρησε το θέμα ήσσονος σημασίας. Το παιδί μου, όμως, είναι στοχοποιημένο από συγκεκριμένα άτομα. Είναι το πιο αδύνατο και εύκολα πέφτει θύμα τους» δηλώνει ο πατέρας.

Αναφερόμενος στο περιστατικό, τονίζει πως τρέμει και μόνο στην σκέψη για το τι θα μπορούσε να συμβεί στον γιο του αν υλοποιούσαν τα άλλα παιδιά τις απειλές τους.

Ο πατέρας αναγκάστηκε να πάει -προχθές- στο σχολείο. Μίλησε πάλι με τον διευθυντή, αλλά όπως είπε και πάλι δεν βρήκε ανταπόκριση. Ελπίζει, πως θα υπάρξει παρέμβαση από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, ώστε η παρέα των «συμμαθητών» να συνετιστεί και να σταματήσει να ενοχλεί τον γιο του, σε σημείο που να κινδυνεύει.

Οπως έκανε γνωστό, οι επιθέσεις γίνονταν από πέρυσι, αλλά κανείς δεν έχει παρέμβει.


[There are no radio stations in the database]