Δήμαρχος Κορυδαλλού, Ν. Χουρσαλάς: «Είμαστε ανοικτοί σε κάθε έλεγχο για να διαφυλαχθεί η διαφάνεια»

10 Ιανουαρίου 2023

Στα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Κορυδαλλού και τους πολίτες του αναφέρθηκε με συνέντευξή του στο διαδικτυακό ραδιόφωνο planetwebradio.gr, ο δήμαρχος της περιοχής Νίκος Χουρσαλάς.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Χουρσαλάς αναφέρθηκε στην πρόσφατη είδηση για ελέγχους στο Τμήμα Προμηθειών του δήμου από την Αρχή Διαφάνειας κάνοντας σαφές ότι απαιτείται έλεγχος για τα πάντα με στόχο τη διαφάνεια.

Παράλληλα ο κ. Χουρσαλάς δεν παρέλειψε να μιλήσει για τις εξελίξεις που αφορούν τη μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού ενώ έδωσε πολλά στοιχεία και για πάρκο πρασίνου και αναψυχής, στην έκταση των πρώην γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

Ο δήμαρχος Κορυδαλλού τόνισε ότι πλέον η πόλη είναι καθαρότερη από ποτέ και μάλιστα με δεδομένο τον εκσυγχρονισμό του στόλου που επιτεύχθηκε στη διάρκεια της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής.

Έμφαση έδωσε και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών του με τη λειτουργία του σταθμού του Μετρό η οποία καθιστά τον Κορυδαλλό πόλο έλξης και κατοίκους και άλλων περιοχών της Αττικής.

Επιπροσθέτως ο κ. Χουρσαλάς υπογράμμισε το πρόβλημα της εγκληματικότητας που αντιμετωπίζει ο δήμος εστιάζοντας στις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό της τοπικής αστυνομίας.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του δημάρχου Κορυδαλλού στον planetwebradio.gr:


[There are no radio stations in the database]