Φωτιά στον Κολωνό: «Κοιμόμουν και άκουσα “μπαμπά, βοήθεια”» – Η σοκαριστική περιγραφή του πατέρα του 5χρονου

29 Νοεμβρίου 2022

Σοκάρει η περιγραφή του πατέρα του 5χρονου στον Κολωνό, που βρίσκεται διασωληνωμένο μετά την φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα της οικογένειας το βράδυ της Κυριακής 27 Νοεμβρίου.

Ο πατέρας του πεντάχρονου αγοριού μίλησε στο Star και περιέγραψε τις στιγμές μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς, που λίγο έλειψε να στοιχίσει την ζωή στο παιδί του.

Όπως περιγράφει, ήταν ξαπλωμένος στον καναπέ και κοιμόταν, ενώ η μητέρα των παιδιών είχε βγει για λίγο από το σπίτι με τον μεγαλύτερο γιο τους.

«Κοιμάμαι, ακούω φωνές στα αυτιά μου “μπαμπά βοήθεια, βοήθεια”. Ξυπνάω και βλέπω μια φλόγα στον καναπέ. Ανεβάζω το ρολό, βλέπω τον μικρό έξω. “Τι έγινε παιδί μου; Ποιος άλλος είναι μέσα;” Πάω να σηκώσω το ρολό και δεν μπορούσα να το σηκώσω από τη μέση μου και δεν μπορούσα να πάω τέρμα κάτω στο δωμάτιο που κοιμόταν ο μικρός» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας του 5χρονου.

Το άτυχο αγοράκι νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείο «Αττικόν», καθώς ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από φλεγομένο διαμέρισμα στον Κολωνό.

Η μητέρα του 5χρονου παρακαλά να γίνει ένα θαύμα και να σωθεί το παιδί της. «Να γίνει ένα θαύμα να ξυπνήσει το κεφαλάκι του. Να προσευχηθεί και ο κόσμος για το παιδί να γίνει ένα θαύμα, μόνο αυτό λέω. Τίποτα άλλο…», λέει στο Star ξεσπώντας σε κλάματα.

Ο πατέρας των παιδιών συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όπου πήρε προθεσμία για να δικαστεί την Τετάρτη.


[There are no radio stations in the database]