ΗΠΑ: Ανήλικος σκότωσε 13χρονη και ζήτησε μέσω Instagram βοήθεια να εξαφανίσει το πτώμα

29 Νοεμβρίου 2022

Συγκλονίζει φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ, όπου ανήλικος σκότωσε 13χρονη και ομολόγησε το έγκλημα μέσω Instagram.

Ένας έφηβος από την Πενσυλβάνια φέρεται να ομολόγησε σε έναν φίλο του κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης στο Instagram ότι μόλις είχαν σκοτώσει κάποιον και χρειάζονταν βοήθεια για να πετάξουν το πτώμα, όπως λένε οι αρχές.

Σύμφωνα με το independent, η αστυνομία στο Μπενσαλέμ, 20 μίλια (32 χιλιόμετρα) βορειοανατολικά της Φιλαδέλφειας, είπε σε μια δήλωση ότι ο 16χρονος ύποπτος γύρισε την οθόνη για να δείξει στον φίλο του τα αιματοβαμμένα πόδια και τα πόδια ενός προφανώς θύματος ανθρωποκτονίας.

Στο βίντεο φαίνονταν τα χέρια και τα πόδια του 13χρονου κοριτσιού μέσα στα αίματα

Η φίλη το είπε στη μητέρα της, η οποία κάλεσε το 911 λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής.

Αξιωματικοί από το αστυνομικό τμήμα του Μπενσαλέμ είπαν ότι αναγνώρισαν τον ύποπτο ως Τζόσουα Κούπερ.

Όταν έφτασαν στη διεύθυνση του υπόπτου στο Top of the Ridge Trailer Park στο 1400 block της Gibson Road στο Bensalem, ο  Κούπερ έφυγε τρέχοντας από το πίσω μέρος του τρέιλερ, ανέφερε η αστυνομία σε δήλωση.

Μπαίνοντας στο ακίνητο, βρήκαν ένα 13χρονο κορίτσι νεκρό στο πάτωμα του μπάνιου από πυροβολισμό και στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είχαν γίνει «ουσιαστικές ενέργειες» για τον καθαρισμό του τόπου του εγκλήματος.

Ο Κούπερ συνελήφθη σε μια δασώδη περιοχή στο Newport Mews Drive και στο Groton Drive λίγο αργότερα, δήλωσε η αστυνομία. Ο κ. Κούπερ έχει κατηγορηθεί ως ενήλικας για ανθρωποκτονία, κατοχή οργάνων εγκλήματος και παραποίηση ή κατασκευή φυσικών αποδεικτικών στοιχείων.


[There are no radio stations in the database]