Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τριών συλληφθέντων

18 Νοεμβρίου 2022

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες τριών εκ των τελευταίων (χρονικά) συλληφθέντων για την υπόθεση σχετικά με τον βιασμό και τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης από τον Κολωνό, έδωσε σήμερα Παρασκευή 18/11) η ΕΛ.ΑΣ.

Οι τρεις συλληφθέντες τα στοιχεία και οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα είναι ο προπονητής futsal, ο ηλεκτρολόγος πλοίων και ένας άνδρας που εμφανιζόταν ως εισοδηματίας. Όταν δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση του Κολωνού, ο βιασμός και η σεξουαλική εκμετάλλευση του 12χρονου κοριτσιού, οι τρεις άνδρες είχαν εμφανιστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να πουν ότι συνομιλούσαν μέσω εφαρμογής με λογαριασμό που, όπως κατηγορείται, είχε ανοίξει ο Ηλίας Μίχας για τη 12χρονη.

Αρνήθηκαν ότι είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά το κορίτσι, ότι είχαν μαζί του σεξουαλική επαφή έναντι αμοιβής αλλά η 12χρονη φέρεται ότι τους αναγνώρισε σε μια από τις καταθέσεις της. Έτσι, ενώ είχαν πάει στη ΓΑΔΑ προς το τέλος Οκτωβρίου και είχαν αφεθεί ελεύθεροι, στις 3 και 4 Νοεμβρίου, συνελήφθησαν.

Πρόκειται για τους:

ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ Ιωάννη του Ιωάννη και της Αφροδίτης, γεννηθέντα την 2-7-1987 στην Αθήνα

ΜΟΣΧΟΛΙΟ Αλέξανδρο του Δημητρίου και της Ευανθίας, γεννηθέντα την 7-10-1967 στην Αθήνα

ΜΑΚΡΑΔΗΜΑ Ανδρέα του Ευθυμίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 16-8-1979 στην Κόρινθο

Σε βάρος των ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


[There are no radio stations in the database]