Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης – Αναλαμβάνει β’ αντιπρόεδρος

16 Νοεμβρίου 2022

Στον ΠΑΟΚ επιστρέφει ο Άγγελος Αναστασιάδης, αυτήν τη φορά, ωστόσο, όχι ως προπονητής!

Όπως μετέδωσε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, στον «δικέφαλο του Βορρά» είχαμε σημαντική αναδιάρθρωση σε διοικητικό επίπεδο, με τον 69χρονο να αναλαμβάνει χρέη β’ αντιπροέδρου, ενώ θα είναι και υπεύθυνος για το project του νέου αθλητικού κέντρου!

Προέκυψαν, ωστόσο και άλλες αλλαγές. Συγκεκριμένα, αποχώρησαν οι Γιώργης Σαββίδης, Artur Davidyan, Τρύφων Κούκιος και Ευάγγελος Χρυσοχόος (που διατηρεί πλήρως τα καθήκοντά του ως Εμπορικός Διευθυντής) και εισέρχονται, εκτός του Άγγελου Αναστασιάδη, οι Περικλής Παπαδόπουλος (υπεύθυνος ιατρικών θεμάτων), Βασίλης Χατζηαποστόλου (συντονιστής δικτύου συνεργατών) και Δημήτρης Μουτσάκης (project manager Νέας Τούμπας).

Το νέο ΔΣ

Κάτι που σημαίνει πως το νέο ΔΣ, το οποίο και θα επικυρωθεί στην τακτική ΓΣ του Δεκεμβρίου, διαμορφώνεται ως εξής:

– ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ
– Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ
– Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
– ΜΕΛΗ: MARIA GONCHAROVA, ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥΤΣΑΚΗΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πρόσφατα, ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε δώσει μία συγκινητική συνέντευξη στο Metropolis 95,5. Ξεκαθάρισε, λοιπόν, πως το κεφάλαιο «προπονητική» έχει τελειώσει για τον ίδιο, με την κατάσταση, ειδικά, που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τόνισε πως αυτήν τη στιγμή θα δούλευε μόνο στον ΠΑΟΚ, από οποιοδήποτε πόστο, αν αυτό θα βοηθούσε την ομάδα. Η χαρακτηριστική του ατάκα ήταν: «Στον ΠΑΟΚ και ας καθαρίζω τουαλέτες»!


[There are no radio stations in the database]