Rebel Wilson: «Έχασα κιλά, έκανα τρεις επεμβάσεις και δεν υπήρχε μωρό. Ήταν απελπιστικό»

10 Νοεμβρίου 2022

Πριν από λίγες μέρες η Rebel Wilson ανακοίνωσε μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, τον ερχομό του πρώτου της παιδιού. Η ίδια δήλωσε ότι κατάφερε να γίνει μητέρα μέσω παρένθετης κύησης και να υποδεχτεί την κόρη της, Royce Lillian.

Σε μια νέα συνέντευξή της, με αφορμή το ρόλο της στην ταινία «The Almond and the Seahorse», η 42χρονη ηθοποιός, τραγουδίστρια και συγγραφέας μίλησε ανοιχτά για τις προσπάθειες που είχε κάνει ώστε να αποκτήσει παιδί.

Rebel Wilson: «Είχα κάποιες απαίσιες ειδήσεις ότι δεν υπήρχε βιώσιμο έμβρυο»

Στα γυρίσματα αυτής της ταινίας, αναφέρει η Rebel Wilson «είχα κάποιες απαίσιες ειδήσεις ότι κανένα από τα ωάριά μου που είχαν γονιμοποιηθεί δεν είχε εξελιχθεί σε βιώσιμο έμβρυο. Μέχρι τότε είχα χάσει πολλά κιλά, είχα κάνει τρεις επεμβάσεις, αλλά δεν υπήρχε μωρό. Ήταν απελπιστικό».

Και συνεχίζει: «Κανένα από τα ωάριά μου που είχαν γονιμοποιηθεί δεν είχε εξελιχθεί σε βιώσιμο έμβρυο. Μέχρι τότε είχα χάσει πολλά κιλά, είχα κάνει τρεις επεμβάσεις, αλλά δεν υπήρχε μωρό. Ήταν απελπιστικό»

«Ωστόσο, η επιθυμία μου να γίνω μητέρα ήταν τόσο δυνατή, που είχα ανάγκη να συνεχίσω να προσπαθώ. Αυτά τα συναισθήματα απώλειας αλλά και ελπίδας τα διοχέτευσα στην ερμηνεία μου. Ήταν μια πολύ συναισθηματική περίοδος της ζωής μου» αναφέρει η Rebel Wilson στη συνέντευξή της.

Να σημειώσουμε ότι στο νέο ρόλο της υποδύεται μια γυναίκα που προσπαθεί να στηρίξει το σύζυγό της ο οποίος αναρρώνει από έναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι.

Rebel Wilson: «Είμαι περήφανη που μπήκα στο κλαμπ των μαμάδων»

«Είμαι παραπάνω από περήφανη που ανακοινώνω τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού, της Royce Lillian, που ήρθε μέσω παρένθετης κύησης, την προηγούμενη εβδομάδα. Η αγάπη που νιώθω γι’ αυτήν είναι απερίγραπτη, είναι ένα όμορφο θαύμα! Νιώθω αιώνια ευγνωμοσύνη για όλους όσοι συμμετείχαν (ξέρετε εσείς), ήταν μια διαδικασία χρόνων… αλλά θέλω να ευχαριστήσω, κυρίως, την υπέροχη παρένθετη μητέρα που την κυοφόρησε και τη γέννησε με τόση χάρη και φροντίδα. Σε ευχαριστώ που με βοηθάς να ξεκινήσω την οικογένειά μου. Είναι ένα εκπληκτικό δώρο. Το καλύτερο δώρο!

»Είμαι έτοιμη να της δώσω όλη την αγάπη που μπορεί κάποιος να φανταστεί. Μαθαίνω γρήγορα… σεβασμός σε όλες τις μαμάδες εκεί έξω! Είμαι περήφανη που μπήκα στο κλαμπ σας».


[There are no radio stations in the database]