Το αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ – Μαραγκουδάκη

10 Νοεμβρίου 2022

Σήμερα στην εκπομπή 10/11 “Ανατολικά” με τον Κώστα Τσαπάκη, καλέσμενη ήταν η αστυνομική συντάκτρια Κέλλυ Σαουάχ- Μαραγκουδάκη, με την οποία συζήτησαν για την σύλληψη ενός παιδοβιαστή στο Λαύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες ημέρα Τετάρτη εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Λαυρεωτικής να συνομιλεί με ανήλικο σε πλατεία της περιοχής του και να προσπαθεί να τον πείσει να μπει στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να είχε συγγενικές σχέσεις με το ανήλικο θύμα του.

Όταν το παιδί ήταν 14 ετών, προσεγγίστηκε μέσα από την κοινωνική πλατφόρμα του instagram, από έναν 47χρονο. Μετά από ένα μικρό διάστημα συνομιλιών, ο άνδρας αυτός άρχισε –μέσω των μηνυμάτων- να απειλεί το παιδί ότι εάν δεν κάνει ότι του ζητάει θα αποκαλύψει στους γονείς του, το μεγάλο του μυστικό, ότι καπνίζει.

Oι γονείς ενημέρωσαν ξανά τις Αρχές τον προηγούμενο μήνα.

Τελικά οι αστυνομικοί τον εντόπισαν χθες όπου πραγματοποιήθηκε έλεγχος και στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν ακατάλληλες φωτογραφίες από πολλά ανήλικα παιδιά, κάτω των 15 ετών.

Ο 47χρονος με συνοπτικές διαδικασίες συνελήφθη στο Λαύριο και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Αρχικά, ανάγκασε το παιδί να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες και στη συνέχεια να το παρακολουθεί έξω από το σπίτι ή το σχολείο. Μετά ξεκίνησαν οι προσωπικές επαφές στις οποίες φαίνεται να το θωπεύει και υπό την απειλή να το βάζει μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο διεστραμμένος άνδρας δεν σταμάτησε όμως εκεί. Σύμφωνα με όσα καταθέτει το ανήλικο παιδί τέσσερις φορές άρπαξε το παιδί, το οδήγησε στο σπίτι του όπου το βίασε.
Από τις καταθέσεις διαπιστώνεται ότι αυτός ο τύπος είχε εμμονή με το παιδί γεγονός που το αποδεικνύει η στάση που συνέχισε να κρατά και μετά την καταγγελία της μητέρας και της δικογραφίας που είχε σχηματιστεί σε βάρος του. Εξακολουθούσε να στέλνει μηνύματα μέσω του instagram.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζω και θα σου μεταφέρω από ασφαλείς πηγές, στις 11 Σεπτεμβρίου στο Τμήμα Λαυρεωτικής έγινε μια καταγγελία, πρόκειται για την πρώτη καταγγελία από τη μητέρα του 15χρονου παιδιού.


[There are no radio stations in the database]