Ο Rafael Kas «διδάσκει» κυπριακά κι εσύ θα ταυτιστείς απόλυτα μαζί του

9 Νοεμβρίου 2022

Ο Rafael Kas (aka Ραφαήλ Καριωτάκης) είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια που όλοι πιστεύουμε για τα κυπριακά μέσα από ένα epic TikTok video.

Ο Rafael Kas είναι ο πρώτος Έλληνας TikToker που πληρώθηκε από τη δημοφιλή πλατφόρμα δικτύωσης, όμως μετά από αυτήν την επιτυχία του είδε τους followers του να εκτοξεύονται και λόγω της συμμετοχής του στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

To TikTok και η τηλεόραση, λοιπόν, έγιναν η αφορμή για να αγαπηθεί ο Ραφαήλ από μικρούς και μεγάλους και να μας χαρίζει ακόμα πιο fun στιγμιότυπα μόνος του ή με τις συμπρωταγωνίστριές του από τη σειρά. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο τηλεοπτικός Λεωνίδας ποστάρει videos στο TikTok με την Αντιγόνη Νεοφύτου και την Ιφιγένεια Πιερίδου. Δεν είναι, ωστόσο, και λίγες εκείνες οι φορές που δημοσιεύει fun videos μόνος του και γίνεται viral… σε χρόνο dt. Αυτό ακριβώς έγινε και με το τελευταίο post του Ραφαήλ Καριωτάκη, ο οποίος παραδέχθηκε ότι μετά από έναν χρόνο στην Κύπρο, δεν έχει μάθει να μιλά καλά κυπριακά. Και τον καταλαβαίνουμε απόλυτα. Δεν είναι δα και μια εύκολη διάλεκτος.

Το βίντεο με τα κυπριακά του Rafael Kas

«Λοιπόν, ζω εδώ και περίπου 1 χρόνο στην Κύπρο και σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα κυπριακά, τα οποία έχω μάθει μέχρι στιγμής με την απαίσια προφορά μου», λέει ο Rafael Kas στο TikTok video και ξεκινά να μιλά κυπριακά.

Και, βέβαια, κάνει την απαραίτητη μετάφραση, εξηγώντας τι είναι τα πεπέ που του λένε συνέχεια στο γύρισμα στη Γη της Ελιάς. Τι είναι; Πάει το μυαλό σου; Τα μπροστινά μαλλιά που πέφτουν στο μέτωπο είναι τα πεπέ.

Φυσικά τα epic κυπριακά του Rafael Kas έχουν και συνέχεια, αφού ο 25χρονος ηθοποιός αποκαλύπτει και τι άλλο του λένε συχνά: ότι έχει μια γαριλλούα, δηλαδή τσίμπλα στο μάτι.

Πάτα το play στο βίντεο και να είσαι σίγουρη ότι θα κολλήσεις. Όσο για τα σχόλια των fans του Ραφαήλ; Οι μισοί ακόλουθοι μιλούν για τις δικές τους εμπειρίες με την κυπριακή γλώσσα και οι άλλοι μισοί… κλαίνε στα γέλια.

πηγή: https://teen.queen.gr/


[There are no radio stations in the database]