Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων σε Λεβαδειακός-Ολυμπιακός και Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός, αλλά με… κόσμο οι «ερυθρόλευκοι»

9 Νοεμβρίου 2022

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού δεν θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τους εκτός έδρας αγώνες των ομάδων τους με Λεβαδειακό (9/11, 20:00) και Παναιτωλικό (9/11, 17:00), αντίστοιχα, καθώς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Επιπρόσθετα, όπως τονίζει σε ανακοίνωση της η ΕΛΑΣ, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, τη διευκόλυνση άφιξης και αναχώρησης των θεατών, καθώς και για την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας τους, παρακαλούνται να μην προσέρχονται στα γήπεδα φίλαθλοι που δεν διαθέτουν εισιτήριο, καθώς την ημέρα των αγώνων τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα παραμείνουν κλειστά.

Σημειώνεται ότι, περιμετρικά των αθλητικών εγκαταστάσεων θα έχουν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις, που θα πραγματοποιούν αυστηρούς προελέγχους, ενώ παρακαλούνται οι θεατές να προσέλθουν έγκαιρα στα στάδια και να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο – πρωτότυπα) για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων, ώστε να αποφευχθεί άσκοπη ταλαιπωρία τους.

Πάντως, ο Ολυμπιακός έχει λάβει κανονικά εισιτήρια για τον αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό (20:00), οπότε μάλλον θα μείνει στα… χαρτιά η απαγόρευση.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να μην ακολουθήσουν στο Αγρίνιο για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (17:00).


[There are no radio stations in the database]